Surpriza de proportii. Candidatul PNL pentru fotoliul de primar, actualul viceprimar Liviu Popazu

Surpriza de proportii. Candidatul PNL pentru fotoliul de primar, actualul viceprimar Liviu Popazu

Scriam cu ceva timp în urmă, un material intitulat “O lume nebună, de trei ori nebună”, titlu inspirat dintr-o comedie cinematografică unde toată lumea alerga după o “comoară” în bani,  iar în momentul în care au descoperit-o, atât de tare s-au certat și încurcat între ei încât banii au fost pierduți pentru toți. Dacă noi, cei care cochetăm cu presa, am fi jucat la o casă de pariuri, unde pariul ar fi fost din partea cărui partid va candida domnul deputat Nicolae Florian pentru funcția de primar, cred că absolut toți am fi pariat pentru PNL.

Am fi făcut acest lucru dintr-un raționament destul de simplu. Am fi luat în calcul tensiunile existente între actualul primar și deputat, deciziile luate împotriva hotărârilor propriului partid de către domnul deputat și nu în ultimul rând, afirmațiile liderilor PNL-ului local care de fiecare dată spuneau că și-l doresc pe Nicolae Florian candidat din partea PNL pentru primăria Giurgiu.

Dacă Nicolae Florian va candida sau nu din partea PNL pentru funcția de primar rămâne de văzut. Deocamdată informațiile noastre sunt venite pe surse, ce se vor sigure, dar până la conferința de presă a PNL-ului de vineri 17 iulie, vă prezentăm această informație, ca informație venită pe surse. Tot pe surse am aflat că din partea PNL pentru funcția de primar al orașului  Mihăilești va candida domnul Drăgan Ion, iar pentru funcția de primar al orașului Bolintin va candida domnul Rotaru Grigore.

Ce vă putem  prezenta ca și certitudine este faptul că azi 14 iulie, în cadrul ședinței Biroului Permanent Național al PNL, domnul Dumitru Beianu a fost numit copreședinte al filialei PNL Giurgiu.  Împotriva acestei numiri au votat domnii Ludovic Orban, Mustățea Vasile și Răducu Filipescu.

Cronica Giurgiuveană îl felicită pe domnul Dumitru Beianu pentru funcția obținută și îi dorește de asemenea multă putere de muncă, pentru ca împreună cu celălalt copreședinte, domnul  Gheorghe Ștefan  să rezolve în primul rând problemele din propriul partid, probleme pe care li le vor crea în continuare oportuniștii, cozile de topor, al căror scop este să distrugă partidul.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *