Dumitru Beianu a fost atacat in mod josnic si nejustificat, a declarat presedintele PMP Giurgiu Ionel Dinu

Dumitru Beianu a fost atacat in mod josnic si nejustificat, a declarat presedintele PMP Giurgiu Ionel Dinu

La recenta conferință de presă a PMP Giurgiu, domnul Ionel Dinu a structurat conferința în două părți. În prima parte a vorbit despre întâlnirea de la Pitești a PMP-ului cu participarea filialelor de partid din regiunea Sud Muntenia, iar în cea de-a doua parte și-a exprimat dezacordul față de modul josnic în care a fost atacat  copreședintele organizației municipale PNL Giurgiu, domnul Dumitru Beianu.

Întâlnirea regională a PMP

“La întâlnirea regională a PMP-ului ce a avut loc în orașul Pitești, județul Argeș a participat structura de conducere a partidului din care amintesc pe domnul Tomac președintele partidului, domnul Onaca secretarul general precum și vicepreședinții de partid. Participanții la această întâlnire s-au bucurat de prezența fondatorului acestui partid, domnul președinte Traian Băsescu.  Din partea regiunii Sud Muntenia au participat toți președinții de partid cu excepția președintelui din Călărași care din motive obiective nu a putut participa. De asemenea au fost prezenți toți președinții organizațiilor județene din țară. La această întâlnire au participat peste 1.200 de membrii de partid…

În ceea ce privește organizația județeană a PMP Giurgiu, ne aflăm în plin proces de organizare a structurilor de partid în teritoriu și atragerea a cât mai multor membrii de partid. Realizările de până acum, cel puțin din punctul meu de vedere, sunt mulțumitoare, dar nu pot spune că mă satisfac pe deplin. Mai avem încă mult de muncă, dar sunt ferm convins că PMP-ul la nivelul județului Giurgiu, așa cum cred de altfel că la nivelul întregii țări, va avea rezultate bune, chiar foarte bune la alegerile locale și parlamentare ce vor avea loc în anul 2016, moment în care cei care acum ne creditează cu șanse zero vor avea o mare și profundă dezamăgire”.

Atac josnic și nejustificat…

„Subiectul  care la nivel local este foarte fierbinte, iar pe mine personal m-a deranjat foarte mult este cel legat de domnul Dumitru Beianu care a fost atacat în mod josnic și nejustificat, de către un om  din interiorul partidului, care a furnizat material de presă de scandal postului de televiziune B1 TV , material care din punctul meu de vedere este departe de a constitui un probatoriu negativ în ceea ce privește activitatea domnului Beianu pentru perioada cât a fost președintele CJ. În perioada respectivă, pot afirma că Giurgiu în întregul său, atât ca oraș cât și ca județ a beneficiat de suportul material și logistic oferit de către CJ pentru dezvoltarea comunității noastre”.

În încheiere, domnul Ionel Dinu a ținut să-și prezinte scuzele față de media giurgiuveană, deoarece din motive independente de voința dumnealui a întârziat la întâlnirea programată cu presa.

I.C. MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *