La data de 13.07.2015, poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Giurgiu Nord din cadrul Serviciului Transporturi Giurgiu, au fost sesizaţi prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 cu privire la faptul că, în pasajul de trecere la nivel cu calea ferată Onceşti, la km. feroviar 9+800m, un tren de marfă a surprins şi accidentat un autoturism.

         Deplasaţi la locul producerii accidentului poliţiştii au constatat că N.E.D., o femeie de 43 ani, în timp ce conducea autoturismul, la trecerea de cale ferată nu s-a asigurat corespunzător şi nu a respectat semnalele acustice şi luminoase, fiind surprinsă în traversare de trenul de marfă care circula pe relaţia de cale ferată Giurgiu – Videle.

În urma accidentului a rezultat avarierea autoturismului şi vătămarea corporală a conducătoarei auto care a fost descarcerată de către lucrătorii din cadrul I.S.U. Giurgiu şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, unde a rămas internată pentru acordarea de îngrijiri medicale.

         Conducătoarea auto nu a putut fi testată cu aparatul alcooltest din motive medicale şi i-a fost recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

         Mecanicul trenului a fost testat cu aparatul etilo-test care a indicat valoarea 0,00 mg/l alcool în aerul expirat.

         În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *