Monden

<meta name=”google-site-verification” content=”TXbVsz_i_dZKDBRG0Gm4Wjj5egLTY_YFvkvbkAsaRS0″ />

8 MAI, O ZI DEOSEBITA PENTRU DOMNUL DEPUTAT MARIN ANTON

marin-anton

Cu ceva timp în urmă, într-o frumoasă zi de primăvară, a venit pe lume  cel ce avea să devină mai târziu, un OM politic de succes, foarte cunoscut. Cu această ocazie, publicaţia “Cronica Giurgiuveană” îi urează domnului deputat Marin Anton multă sănătate, fericire, împlinirea tuturor dorinţelor alături de un sincer La Mulţi Ani !


REDACŢIA CRONICA GIURGIUVEANĂ LE UREAZĂ TINERILOR GABI BĂDĂLĂU SI CLAUDIA PĂTRĂȘCANU CARE AU ALES ZIUA DE VALENTINE`S DAY SA-ȘI UNEASCĂ DESTINELE, CASĂ DE PIATRĂ ȘI MULȚI ANI FERICIȚI ÎMPREUNĂ !

 

UntitledGabi Bădălău şi Claudia Pătrăşcanu au ales Ziua Îndrăgostiților pentru a se căsători oficial și pentru a se logodi în biserică. Mai mult, tot astăzi, dar mai pe seară, cei doi și-au botezat copilul, pe micuțul Alexandru Gabriel.Pentru cea mai frumoasă zi din viaţa ei, tânăra mireasă a ales să îmbrace o rochiţă albă, scurtă, din dantelă. De cealaltă parte, Gabi Bădălu a optat pentru un costum deschis la culoare, asortat însă cu rochia soției sale.

 

 


“Mondenele”  Bucureştiului chemate la audieri

media_140206355178527100         Daniela Crudu şi Simona Traşcă, azi dimineaţă au fost duse cu duba la secţia 19 de poliţie pentru a da declaraţii într-un dosar de prostituţie şi proxenetism. Dosarul este instrumentat de cei de la Serviciul de Investigaţii Criminale din sectorul 5 împreună cu un procuror de la sectorul 5. Autorităţile nu au oferit alte detalii. Alături de cele două “dive” mai sunt cercetate şi  Mădălina Pamfile, Denisa Biţă, Rellys Tonu, Diana Gureşoaie şi alte câteva zeci de fete cunoscute în lumea fetelor tunate. Daniela Crudu a ieşit din secţia de poliţie zâmbind şi plină de energie. Bruneta s-a strecurat printre reporteri fără a scoate însă vreun cuvânt.Cel mai probabil, anchetatorii le-au interzis vedetelor audiate să dea detalii despre dosar. Peste 50 de fete au fost chemate, în total, la Poliție astăzi în dosarul de prostituție. Surse judiciare precizează că printre clienți se numără Puiu Popoviciu, Ioan Neculaie, Irinel Columbeanu, dar și fiul lui Adriean Videanu, Andrei Valentin… Ca să vedeţi şi dumneavoastră cine a distrus copilăria unor biete fete nevinovate !!!

 


 Julio Iglesias va concerta din nou in România.

JULIO IGLESIAS WORLD RECORD         Julio Iglesias va susţine un concert pe 20 mai, la Sala Palatului din Capitală, organizat de Arta Scenei, urmând ca, pe 22 mai, să-i încânte pe toţi admiratorii din Ardeal, cu o altă reprezentaţie, la Sala Polivalentă din Cluj, organizată sub egida Quantum Media.”Nu e recunoştinţă mai mare pentru viaţa unui artist ca atunci când oamenii te lasă să te întorci în locurile în care ai mai fost şi altă dată”, a declarat Julio Iglesias.Biletele pentru concertul pe care Julio Iglesias îl va susţine la Bucureşti vor fi puse în vânzare, începand de miercuri, şi vor fi disponibile prin Eventim în reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărturesti, Humanitas, precum şi online, prin www.eventim.ro, la preţuri direct proporționale cu valoarea artistului, prețurile fiind variabile, în funcţie de categorie, astfel: VIP – 550 de lei, categoria I – 490 de lei, categoria a II-a – 400 de lei, categoria a III-a – 360 de lei şi categoria a IV-a – 280 de lei.


 Despărțirea de Iulia Vântur, lui Salman Khan i-a purtat ghinion.

Iulia-Vantur-si-Salman-Khan--poveste-de-iubire-ca-la-Bollywood         In 1998, actorul a fost arestat si judecat pentru uciderea unor gazele rare. El a fost condamnat atunci la 5 ani de detentie cu executare, dar punerea in aplicare a sentintei a fost amanata, la cererea avocatilor lui Salman Khan, pentru ca acesta tocmai semnase un contract si urma sa filmeze in Marea Britanie. O perioada, autoritatile s-au facut ca uita acest incident, insa recent si-au adus aminte ca Salman e dator cu niste ani de detentie.Daca avocatii lui Khan nu mai gasesc nicio portita de scapare de data asta, actorul va ajunge in august dupa gratii, si nu va iesi prea curand. Conform presei din India, celor 5 ani primiti ca pedeapsa pentru braconaj li s-ar mai putea adauga alti 5, daca Salman va fi gasit vinovat in celalalt dosar penal deschis pe numele lui, pentru accidentul pe care l-a provocat in 2002. Atunci, un om a murit, iar alti patru au fost raniti din vina actorului. In acest moment, procesul este inca pe rol.