Senatorul Badalau poate ca se ascunde prin padurile Bolintinului, a declarat Tudorel Tone

Senatorul Badalau poate ca se ascunde prin padurile Bolintinului, a declarat Tudorel Tone

Despre domnul Tudorel Țone, fost membru marcant al PSD Giurgiu, în ultimii trei ani de zile presa giurgiuveană nu a mai dat publicității nici o știre fie ea și de can-can. Acest lucru s-a datorat retragerii domnului Țone din prima linie a factorilor decizionali. Nu i-a plăcut și nici nu-i place să facă public motivul care a determinat rămânerea dumnealui în poziția de doar simplu membru de partid, sau cum îi place să se autodefinească, doar simplu cetățean, care din poziția pe care o ocupă acum, să poată privi din expectativă, fără să fie implicat în ceea ce se numește politică la vârf în zilele de azi. Preferă în schimb să relaționeze cu oamenii după stradă, să le afle nevoile și grijile cotidiene, ca în eventualitatea în care ar reveni în structurile de conducere ale vreunui partid, cu toate că dragostea lui față de partidul alături de care a fost încă de la început a rămas neștirbită, dar… în eventualitatea în care ar reveni, să poată susține adevărul și nicidecum o propagandă deșănțată în care se vede clar că oamenii o duc din ce în ce mai greu, iar tu ca politician să ai nesimțirea să ieși pe posturile de televiziune și presa scrisă și să afirmi că oamenii trăiesc din ce în ce mai bine.  Acesta a fost motivul care m-a determinat să-i solicit punctul de vedere legat de recenta autosuspendare a domnului Victor Ponta din funcția de președinte al PSD. Despre acest subiect domnul Tudorel Țone a spus:

Gestul pe care l-a făcut Victor Ponta este un gest de om responsabil, pentru că nu vrea să încurce treburile lui personale cu activitatea partidului. Faptul că s-a autosuspendat denotă că el practic respectă partidul, respectă statutul partidului. Cred că   același lucru trebuiau să-l facă și alții din partid, în momentul în care au avut și au probleme de genul acesta cu justiția și acest lucru este valabil pentru toți politicienii, indiferent de partidul din care provin. În astfel de situații toată lumea trebuie să facă pasul în spate, indiferent cine este.

 Partea a doua, despre ce se întâmplă în PSD cu mișcările acestea subterane, cine să ajungă la putere, tabara lui Dragena, tabara doamnei Rovana, mai nou am văzut că a apărut și tabara domnului Bănicioiu. Sunt convins că PSD-ul poate fi condus în acest moment de către doamna Rovana Plumb. I-am urmărit activitatea politică a ultimului an de zile și am constatat că a făcut lucruri foarte bune, atât la Ministerul Mediului cât și la Ministerul Muncii. Eu chiar o văd în funcția de președinte al PSD. Referitor la Liviu Dragnea, cred că trebuie să facă un pas uriaș înapoi. Liviu Dragnea a condus două campanii electorale al căror rezultat a fost unul dezastruos pentru partid. Aceasta este părerea mea ca simplu membru de partid.

Același lucru este valabil și pentru liderul de partid de la Giurgiu pe care nu-l mai văd pe piață, se ascunde nu știu  pe unde, probabil se ascunde prin pădurile din zona Bolintinului deoarece nu mai apare cu nici un mesaj, nici de unitate, nici de susținere. Poate că așteaptă să se limpezească apele, să vadă în care tabară să meargă.

De asemenea cred că PSD-ul trebuie să rămână unit. PSD-ul trebuie condus de oameni capabili, oameni serioși și oameni care să facă ceva pentru poporul acesta, care și așa este destul de amărât și de flămând.

A conchis domnul Tudorel Țone.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *