Rezultatele la examenul de definitivare in invatamant

Rezultatele la examenul de definitivare in invatamant

Astazi ( 14 iulie ) s-au afisat rezultatele la examenul de definitivare in invatamant. Din cei 65 de candidati care au participat la proba scrisa, au promovat 19, ceea ce a condus la o promovabilitate de 29,23%. Subliniez ca nota de promovare este 8. Contestatiile se pot depune astazi, 14 iulie,  pana la ora 21,00 si maine, 15 iulie, intre orele 9,00 si 15,00, la Colegiul National Ion Maiorescu( care a fost centru de examen).

Referitor la concursul de ocupare a posturilor/catedrelor vacante din invatamantul preuniversitar, va informam ca va avea loc in data de 15 iulie 2015, la centrul de examen de la Scoala Gimnaziala Acad. Marin Voiculescu din Giurgiu. La proba scrisa vor participa 231 de candidati, cei mai multi fiind de la specializarile educatori si invatatori.

La nivelul judetului Giurgiu sunt scoase la concurs 47 de posturi/catedre titularizabile, 237 posturi/catedre pentru suplinire si 563 de catedre incomplete. Rezultatele se vor afisa la centru de examen, in data de 20 iulie, Contestatiile se pot depune in zilele de 20 si 21 iulie 2015, la centrul de examen. Posturile tiularizabile se pot ocupa cu media minimum 7, iar cele de suplinire cu media cel putin 5. 

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *