Razvan Cuc il „urecheaza” pe Badalau

Razvan Cuc il „urecheaza” pe Badalau

După cum bine știm  marți, 2 octombrie, în sala Ateneului „Nicolae Bălănescu” a avut loc Conferința Municipală a PSD Giurgiu. Conferința i-a produs o mare „bucurie” senatorului Bădălău care a întârziat la lucrările conferinței, când a văzut că sunt prezenți majoritatea parlamentarilor PSD cu excepția senatorului Cristian Marciu. Punctul culminant al bucuriei i-a fost citit pe chip în momentul în care deputatul Răzvan Cuc a fost ales vicepreședinte al organizației municipale.

Discursul deputatului Răzvan Cuc a fost unul de echilibrat, care în puține cuvinte a spus pentru asistența din sală, în limita bunului simț care-l caracterizează, pentru cei care au înțeles sensul cuvintelor sale, despre faptul că nașul Bădălău și finul Mina  vorbesc pentru presă despre o conducere colectivă a partidului la nivel central, dar  în fapt la Giurgiu nici nu poate fi vorba de așa ceva, mergând pe principiul „cine nu este de acord cu mine în tot și în toate, este împotriva mea” . Cu alte cuvinte în organizația PSD Giurgiu modul de conducere este unul dictatorial, în care dispozițiile lui Bădălău, indiferent de natura lor, se execută nu se discută. Vă redăm un fragment din discursul deputatului Răzvan Cuc, pe care-l consider edificator:

   Vă felicit pe toți cei din sală pentru rezultate, și pentru că ne-ați ajutat pe noi să ajungem parlamentari. Domnul primar Nicolae Barbu spunea deunăzi că nu este politician… Eu vă spun că este un politician veritabil, pentru că nimeni până acum în Giurgiu nu a reușit să facă o așa așezare în fața dumneavoastră, cel puțin în ultimul an. ( n.r. Deputatul se referă la faptul că în perioada interimatului ca președinte al lui Marian Mina, din considerente știute doar de el, și de adevăratul președinte Bădălău, deputații Răzvan Cuc și Alexandru Andrei nu au fost chemați la nicio ședință de partid, pentru că de consultări și luare de decizii comune nici nu poate fi vorba).  Iată că domnul Barbu a reușit, și este meritul dânsului, pentru că, cu tact și calm, și cu multă disponibilitate am răspuns toți pozitiv invitației ”.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *