Alexandru Andrei spune ca la alegerile desfasurate in cadrul organizatiei municipale a PSD Giurgiu s-a respectat statutul

Alexandru Andrei spune ca la alegerile desfasurate in cadrul organizatiei municipale a PSD Giurgiu s-a respectat statutul

 La Conferința Organizației Municipale PSD a participat și deputatul  Alexandru Andrei. Încă din debutul spiciului său vine cu o precizare elocventă, cu subînțeles, adresată în mod vădit reprezentanților organizației  județene, organizație despre ale cărei alegeri știm că s-au făcut contestații legate de nerespectarea statutului. În acest context Alexandru Andrei salută modul statutar în care s-au desfășurat alegerile organizației municipale.

 În continuarea spiciului  său deputatul Alexandru Andrei vorbește despre activitatea politică a organizației municipale  pe care o consideră una foarte bună și despre modul cum se va implica  în susținerea proiectelor Primăriei Municipiului Giurgiu din poziția de parlamentar . Despre toate acestea a spus:

 ” Activitatea și rezultatele organizației municipale PSD Giurgiu sunt,  de apreciat, știut fiind faptul că este vorba despre una din cele mai puternice și active organizații ale partidului în județ, așa cum este și normal de altfel, pentru că vorbim de municipiul reședință de județ.

De asemenea de apreciat este activitatea și implicarea conducerii organizației, dar și a dumneavoastră, a fiecărui membru PSD din această organizație, fără de care nu s-ar fi ajuns la astfel de rezultate. De altfel, organizația  municipală  Giurgiu este cea care a contribuit  decisiv  la rezultatele excelente obținute de PSD la nivel județean și național.

Vă urez mult succes în activitatea viitoare, mai ales că anul viitor este unul greu, din punct de vedere politic, un an cu alegeri  și știm cu toții ce înseamnă asta, și sunt convins că această organizație va rămâne la fel de puternică și implicată.

Totodată  vreau să vă asigur că în calitate de parlamentar de Giurgiu  voi ajuta  în continuare, în limitele prerogativelor conferite de lege,  la rezolvarea tuturor problemelor municipiului, continuând buna colaborare cu primarul municipiului, domnul Nicolae Barbu.”

I.C.MANDU

 

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *