ALDE Giurgiu un partid cu sanse reale sa devina al doilea partid pe esicherul politic giurgiuvean

ALDE Giurgiu un partid cu sanse reale sa devina al doilea partid pe esicherul politic giurgiuvean

În timp ce în PSD luptele interne par să nu se mai termine, iar PNL-ul se află într-o continuă  căutare a unei direcții  care să ducă cel puțin spre indentificarea lui ca și partid de opoziție,  ALDE Giurgiu prinde din ce în ce mai mult contur și tinde să devină al doilea  partid ca și reprezentativitate pe eșicherul politic giurgiuvean. Încă de săptămâna trecută, după cum a afirmat  președintele partidului deputatul Toma Petcu, au fost declanșate alegerile în organizațiile din teritoriu.

Nu mai târziu de sâmbăta trecută în orașul Mihăilești a fost aleasă conducerea organizației, al cărei președinte este Ionel Tudose. Despre Ionel Tudose președintele Toma Petcu spune că este un tânăr de perspectivă, fiind totodată o alternativă viabilă, cu șanse reale ca și  candidat la viitoarele alegeri locale pentru funcția de primar.  

Tot sâmbătă au avut loc alegeri în comunele Slobozia și  Letca Nouă. Astfel de acțiuni vor continua în fiecare sâmbătă și duminică până ce se vor încheia alegerile din toate localitățile județului.

I.C. MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *