Preşedintele CJ Giurgiu are şanse reale să devină un comediant de succes …

Preşedintele CJ Giurgiu are şanse reale să devină un comediant de succes …

Stand-up comedy este un stil comic în care un comediant interpretează în fața unei audiențe vii, de obicei vorbind direct cu ei. Încă vreo doua apariţii la postul de televiziune B1 şi preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina are şanse reale să ajungă din figurant, o meserie nobilă de altfel, un veritabil interpret se stand-up comedy.

Cum să nu te tăvăleşti pe jos de râs când îl vezi şi auzi pe fostul casier la AND Giurgiu care spune despre ministrul transporturilor că a ajuns iar ministru pentru că a fost “ bufon la palat “ . Fratele meu, ai uitat declaraţia lui Marin Anton în care a spus că în perioada în care tu ai fost membru PD, el, Marin Anton, te-a salvat de cele rele “puse la cale mai mult ca sigur de statul paralel”, împotriva căruia luptai pe baricade alături de Liviu Dragnea? Şti tu…  Atunci când te-au ridicat mascaţii  şi melodia “Vine poliţia …” era în mare vogă ?

Ai uitat oare domnule preşedinte că matale nu ai fi ajuns în veci director la DRDP Bucureşti, şi ulterior preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, fără sprijinul nemijlocit al lui Bădălău de care sunt convis că te vei lepăda ca de satana  aşa cum te-ai lepădat de Dragnea când a ajuns la belea? Cum dracu să nu leşini de râs când bufonul de serviciu inventează bufoni ?

Mai spune comediantul nostru despre Răzvan Cuc: “ Altfel ca pregătire n-are nicio legătură cu transporturile, poate doar că a fost şofer pe maşina de pâine a firmei soţiei …“

Măi las-o dracu !!! Păi tu ce pregătire ai avut când naşul tău te-a pus director la DRDP? Doamne, da uituc mai sunt ! Iertaţi-mă dragi cititori. Ba a avut o legătură de suflet cu drumurile din vamă, păi nu a fost el ditamai casierul la cântarul AND-ului, de unde era să-l  tragă curentul pe un alt drum spre … vine poliţia. Noroc cu Marin Anton.

În final dacă tăcea filozof rămânea, dar cum nu a tăcut a spus: “ Cred că dacă PSD schimbă garda va avea puterea să revină ca principal partid. “ După o astfel de declaraţie este mai mult decât evident faptul că i-a pus gând rău naşului Bădălău.

Prezentul articol este un pamflet.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *