Paul Stanescu, monitorizat non-stop de Badalau

Paul Stanescu, monitorizat non-stop de Badalau

În ultima perioadă de timp, relațiile dintre liderul PSD Liviu Dragnea și vicepremierul Paul Stănescu s-au răcit foarte mult.

De asemenea, și relația dintre Paul Stănescu și baronul PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău, a început să scârțâie după ultima ședință a Comitetului Executiv Național al PSD, unde mai mulți lideri au cerut demisia lui Dragnea. Însă, ceea ce se știe mai puțin este faptul că Paul Stănescu este monitorizat și controlat non-stop la Ministerul Dezvolatrii Regionale și Administrației Publice (MDRAP) de către Niculae Bădălău. Cum așa? Foarte simplu. Directoarea de cabinet a ministrului Paul Stănescu se numește Bianca Florina Bîrca, iar înainte de a ajunge la ușa liderului PSD Olt a fost expert parlamentar. Însă, ceea ce se știe mai puțin este faptul că Bianca Florina Bîrca a fost susținută și promovată pentru acest post de către baronul de Giurgiu, Niculae Bădălău, fiind o persoană foarte, foarte apropiată de acesta. Ca urmare a acestei relații foarte apropiate,

Niculae Bădălău știe tot ce face Paul Stănescu, inclusiv ce documente ajung la el și ce semnează în calitate de ministru al Dezvoltării Regionale. Astfel, non-stop, Bădălău are control asupra lui Paul Stănescu, fără ca acesta să aibă habar de relația extrem de apropiată între baronul giurgiuvean și șefa sa de cabinet.

Ion TELEANU 

Aparut in: PUTEREA 

 

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *