Nasul Badalau si finul Mina singurii PSD-isti giurgiuveni care injura DIASPORA !

Nasul Badalau si finul Mina singurii PSD-isti giurgiuveni care injura DIASPORA !

Ieri seară, mai exact  joi, 30 august  senatorul PSD Niculae Bădălău i-a luat moţul nepotului. Petrecerea s-a desfăşurat în localitatea Bolintin Vale. Un act creştinesc,  ocazie cu care îi urăm şi noi nepotului să fie sănătos, să crească mare şi frumos.

Dar de aici şi până la modul grobian al bunicului şi al finului acestuia Marian Mina  care s-au dedat  la a asculta şi dansa pe o melodie  ale căror versuri aduc o gravă atingere oamenilor plecaţi la muncă în străinătate, melodie în care vulgul depăşeşte orice limită admisă,  mi se pare de-a dreptul  de o josnicie fără margini  venită din partea unor politicieni social democraţi care ori de câte ori au ocazia în faţa camerelor de luat vederi deplâng soarta grea a milioanelor de românilor care sunt nevoiţi să-şi părăsească părinţii, copiii pentru un pic de mai bine pentru ei şi familiile lor.

 Degeaba încearcă Bădălău să dreagă busuiocul  prin declaraţia de presă dată către cotidianul online ŞTIRIPESURSE.RO în care spune:

”Eu am fost la petrecerea aia, dar nu am dat o astfel de dedicație. Eu nu dau dedicații la lăutari. Dezaprob în totalitate un astfel de limbaj. Vă rog să mă credeți că nici nu știu când s-a cântat prostia aia. Nu-mi aparține și mă distanțez în totalitate de astfel de lucruri. Cum Dumnezeu să fi spus eu așa ceva? Este greu cu lăutarii și cu ce le mai vine lor prin cap. Ei cântă ce vor ei, dar nu de la mine vin astfel de cuvinte, sub nicio formă”.

Este de-a  dreptul ridicolă declaraţia lui Bădălău!  Cine poate fi atât de naiv să creadă în declaraţia lui. Cel care a interpretat  melodia cu pricina este nimeni altul decât finul acestuia, celebrul interpret de manele CAVAL. Ar fi  jenant  din partea noastră, a unor oameni care încă mai cred în adevăr,  să nu ne dăm seama că ar fi fost suficient  un simplu gest venit din partea lui Bădălău în momentul în care s-a auzit: “Să vină DIASPORA, că noi ne pi..m pe ea !” iar cântecul să înceteze imediat. Dar Bădălău şi finul său nu au făcut acest gest,  ba mai mult au dansat pe această melodie. Nu ştiu dacă vreodată vor mai reuşi să ştergă din memoria colectivă această atitudine de oameni fără caracter. Anexăm prezentului articol şi înregistrarea video de la eveniment:

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *