Urmare a gafei „muzicale” Badalau ar trebui sa se autosuspende …

Urmare a gafei „muzicale” Badalau ar trebui sa se autosuspende …

Unul dintre membrii fondatori ai PSD Giurgiu, fost vicepreşedinte al partidului şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, Tudorel Ţone a ţinut să-şi exprime public dezacordul faţă de comportamentul asemănător cu cel al unui naş mafiot al celui care încă mai este senator al României, Niculae Bădălău.

„ Este inadmisibil ca un senator al României să aibă un comportament ce poate fi asemănat cu cel al unui naş mafiot. Numai în astfel de clanuri se pot face dedicaţii muzicale reprobabile prin care se doreşte recunoşterea lui ca mare şef. Bădălău, în inconştienţa lui, a făcut unul dintre cele mai mari deservicii partidului. Sunt convins că în diaspora mai sunt oameni care sunt simpatizanţi ai PSD. Oare vor mai vota acei oameni PSD-ul după ce la petrecerea unde a participat Bădălău s-au adus injurii oamenilor care muncesc în afara graniţelor tării? Mă întreb dacă familiile rămase în ţară ale celor care pribegesc prin ţări străine vor mai vota PSD-ul. Tare mie teamă că nu. Singurele măsuri prin care se mai poate spăla imaginea acestui partid în ale cărui valori cred  sunt următoarele:

Or înţelege Bădălău gravitatea faptei comise şi dacă cu adevărat se consideră un social democrat să se autosuspende, or dacă nu mai are nici această fărâmă de demnitate să fie exclus fără menajamente din partid.”  A declarat Tudorel Ţone.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *