Prefecta interimara a Giurgiului, Adriana Putaru nu reuseste sa scape de o meteahna mai veche …

Prefecta interimara a Giurgiului, Adriana Putaru nu reuseste sa scape de o meteahna mai veche …

Un colaborator al publicaţiei noastre ne-a pus la dispoziţie câteva fotografii din care reiese că Adriana Puţaru, actualul prefect interimar nu a scăpat de o meteahnă mai veche despre care colaboratorul nostru  a spus că năravul din fire nu are lecuire. Încă de când era subprefectă obişnuia să-şi facă cumpărăturile în timpul programului deplasându-se pentru aceasta cu maşina instituţiei.  Acelaşi lucru face şi acum de când este prefect interimar. Deh, vorba ceea „obrazul subţire cu cheltuială se ţine” numai că, cheltuială este suportată de către contribuabili !

Vom posta fotografiile primite cu speranţa că instituţiile abilitate vor lua măsurile legale ce se impun în atare situaţie.

Despre modul cum înţelege să-şi îndeplinească atribuţiile de serviciu prefecta interimară chiar şi pentru salariaţii instituţiei prefectului este de neînţeles. Un salariat din prefectură ne-a adus la cunoştinţă o situaţie care contravine în mod clar prevederilor legate de securitatea informaţiilor care au caracter de secret de serviciu sau secret de stat. Pe scurt este vorba despre Georgeta Chira, fost consilier al fostei prefecte Nina Carmen Crişu care s-a ocupat de resursele umane şi Marcela Voicilă de asemenea fost consilier al prefectului care s-a ocupat de fondul funciar.

Odată cu revocarea Ninei Carmen Crişu din funcţia de prefect sursa noastră ne-a spus că  a încetat şi contractul de muncă al celor două consiliere. Cu toate acestea cele două foste consiliere vin în fiecare zi la serviciu aproximativ 3-4 ore şi lucrează la calculatoarele prefecturii din  secretariat.  

Dacă lucrurile se prezintă aşa cum ne-au fost relatate de sursa noastră, prefectul interimar, respectiv Adriana Puţaru ar trebui să conştientizeze faptul că în secretariatul prin care trece zilnic se produce o foarte gravă ilegalitate, în sensul că persoane neautorizate au acces la documente cu caracter secret.  

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *