Ionel Dinu, incasatorul de serviciu

Ionel Dinu, incasatorul de serviciu

Ionel Dinu, fost secretar general adjunct al PNL Giurgiu, spun fost pentru că anul trecut după ce a fost înjurat, scuipat şi îmbrâncit pe scări, conform propriilor declaraţii,  “vinovăţii” ce nu au putut fi iertate chiar de către cei a căror victimă fost, tot ei după ce l-au înjurat, scuiupat şi îmbrâncit i-au retras funcţia de secretar general adjunct aşa cum era de aşteptat de altfel, rămânând doar simplu membru de partid.   

Vinovatul fără vină sau Acarul Păun al PNL Giurgiu, Ionel Dinu a avut curajul din poziţia de membru să spună ce gândeşte referitor la interzicerea lui Anghelescu Adrian şi a lui Matei Mihai de a participa la sondajul de opinie din primăvara anului viitor în vederea desemnării candidatului din partea PNL-ului pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu, precum şi despre alte aspecte ce ţin de problemele din PNL Giurgiu. Cu precizări şi detalii despre ce se întâmplă în PNL Giurgiu Ionel Dinu a vorbit în conferinţa de presă pe care a ţinut-o joi, 22 noiembrie.

Legat de aceste aspecte Ionel Dinu a spus că este consternat de ce se întâmplă în PNL Giurgiu referindu-se la cei doi colegi ai săi Matei Mihai şi Anghelescu Adrian cărora li se interzice să participe la sondaj, care în opinia lui îndeplinesc condiţiile impuse de statut şi decizia de la centru.  Astfel prin decizia luată de cei doi lideri ai PNL Giurgiu se încalcă doctrina liberală şi anume dreptul de a alege şi de a fi ales.

Tocmai din acest considerent, a spus Ionel Dinu, ceea ce se întâmplă în PNL Giurgiu este de-a dreptul dubios nereuşind să identifice relaţia dintre Marin Anton şi Marian Măroiu. A mai spus despre Marian Măroiu şi Marin Anton că în loc să se ocupe de organizaţiile din oraş şi cele din judeţ, unde Marin Anton ar trebui să înfiinţeze organizaţii, singura lor preocupare este aceea de a crea stări conflictuale în interiorul partidului. Din această cauză există pericolul să piardă şi puţinele organizaţii pe care PNL Giurgiu le mai are. Acest fapt va  duce în mod inevitabil la pierderea alegerilor, existând riscul ca PNL-ul giurgiuvean să se claseze pe ultima poziţie în alegerile ce vor urma, a mai spus Ionel Dinu.

Sunt convins că după această conferinţă de presă Ionel Dinu îşi va mai încasa câteva “lovituri” venite din partea conducerii organizaţiei municipale şi judeţene a PNL Giurgiu, lovituri cu care s-a obişnuit, ştiut fiind faptul că în ultima perioadă a devenit  încasatorul de serviciu.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *