Exploziv!!! Corpul de Control al Ministrului de Interne a venit din nou la Prefectura Giurgiu

Exploziv!!! Corpul de Control al Ministrului de Interne a venit din nou la Prefectura Giurgiu

Conform unor informaţii venite pe surse demne de toată încrederea, azi, 11 iunie Corpul de Control al Ministrului de Interne se găseşte pentru a nu mai ştiu a câta oară într-o vizită de „curtoazie” la Prefectura Giurgiu.

Se pare că lucrurile sunt mult mai complicate decât lăsa să se vadă conducerea Instituţiei Prefectului . Noi cu toţi ştim că dragostea se face-n minim doi, dar şi prea multă dragoste, cum este cea dintre Corpul de Control şi  Prefectură dă de gândit.

Aşa cum probabil se gândesc şi o parte dintre angajaţii prefecturii, ale căror scaune cu picioare de ceară au început să se cam topească din cauza focului ce arde şi pârjoleşte tot ce-i iese-n cale, focul iscat din „iubirea” dintre cei care controlează şi cei ce trebuie să se lase controlaţi.

Cert este faptul că lucrurile nu sunt deloc simple, faptul că Ministrul de Interne trimite Corpul de Control la Prefectura din Giurgiu de cel puţin patru ori într-un timp relativ scurt denotă faptul că s-au descoperit nereguli grave ceea ce poate duce la demiterea prefectei Carmen Nina Crişu.  

De regulă în ultima perioadă am observat că se practică din ce în ce mai des zicala: „ Orice şut în fund un pas înainte! „ Aşa că un şut de la prefectură o poate propulsa pe doamna Carmen Nina Crişu într-o funcţie de ceva secretar de stat cu rang de ministru şi să vezi trai neneacă.   

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *