Directorul OCPI, Ilie Vasile, de luni va fi tras pe dreapta …

Directorul OCPI, Ilie Vasile, de luni va fi tras pe dreapta …

Conform unei informaţii pe surse, unul dintre contestatarii lui Bădălău, redevenit mâna dreaptă a acestuia,  primarul comunei Ghimpaţi din judeţul Giurgiu, Constantin Cărăpănceanu s-a întâlnit cu directorul general al Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară şi cu  încă un director.

Scopul acestei întâlniri, conform sursei noastre, a fost acela de a-l destitui din funcţie pe directorul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, Ilie Vasile,  cel care la partidele de vânătoare avea un rol foarte important, acela de paharnic personal al lui Bădălău.   Se pare că luni Ilie Vasile va primi ordinul de schimbare din funcţie, urmând să fie numit în locul lui Mirel Leonida Dumitru care a mai deţinut această funcţie în urmă cu aproximativ doi ani. Cu alte cuvinte vin ai noştri, pleacă ai noştri, noi …

Din punct de vedere profesional lui Ilie Vasile nu cred că i se poate reproşa ceva legat de legalitate şi oportunitate. Ilie Vasile este cunoscut în cercul lui de prieteni drept un luptător, un om cu personalitate foarte puternică  care nu poate accepta în ruptul capului să-i fie lezată demnitatea de om integru, cinstit şi foarte bun profesionist. Tocmai din aceste considerente suntem convinşi că răzbunarea lui va fi cruntă, scoţând la lumină adevăratul motiv pentru care s-a dorit ca el să nu mai fie directorul OCPI, spunând clar şi răspicat adevărul , adevăr care se va transforma într-un adevărat uragan care va da de pământ cu anumite personaje politice.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *