Dan Andronic primeste sprijin pentru refacerea Podului de la Gradistea

Dan Andronic primeste sprijin pentru refacerea Podului de la Gradistea

Dan Andronic, candidatul PMP pentru Camera Deputaților în județul Giurgiu, a reușit să-l convingă pe pesedistul Cătălin Ivan să-i susțină demersul de refacere a Podului Grădiștea.

pod-gradistea

Prezent, vineri, 11 noiembrie, într-o emisiune la postul B1TV, Dan Andronic a povestit istoria Podului de la Grădiștea, prăbușit în anul 2005, subliniind că refacerea acestuia este absolut necesară pentru a le ușura viața locuitorilor din Giurgiu. Argumentele folosite de Dan Andronic și insistența cu care a vorbit despre nevoia de a schimba în bine viața oamenilor, l-au determinat pe liderul PSD, aflat și el în emisiune, să spună că îl va sprijini în realizarea acestui proiect. ”Dacă ajungem amândoi în niște poziții unde vom putea lua decizii, o să-i cer ajutorul domnului Ivan”, a spus, la rândul său, Dan Andronic.

În timpul emisiunii, candidatul PMP pentru Camera Deputaților în județul Giurgiu a amintit cum, de la momentul prăbușirii podului în 2005, timp de 11 ani, cei 14 miniștri ai Transporturilor care au fost la guvernare, nu au făcut nimic pentru a-l reconstrui și pentru a le face astfel viața mai ușoară giurgiuvenilor. ”Vorbim despre niște oameni care trebuie să meargă zilnic cu microbuzele, plătind de cinci sau de șase ori prețul, pentru că, din 2005 până astăzi, cineva nu vrea acest lucru să se întâmple”, a continuat Dan Andronic.

”România va arăta altfel în momentul în care Podul de la Grădiștea va fi reconstruit. Podul de la Grădiștea este un simbol iar când el va fi refăcut atunci înseamnă că s-a schimbat ceva cu adevărat în România”, a conchis candidatul PMP pentru Camera Deputaților în județul Giurgiu.

Comandat de PMP-Organizația Județeană Giurgiu. Editat de SC MANADY-PRESS SRL

Cod mandatar financiar AEP 11160002

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *