Ce a mai facut vantu` … la Giurgiu

Ce a mai facut vantu` … la Giurgiu

Vântul puternic iscat ca din senin ieri seară, care a bătut cu putere toată noaptea, în Giurgiu nu a produs cine știe ce mari pagube. Cioturile copacilor rămase în urma toaletării dispuse de municipalitate  nu au creat probleme  mașinilor parcate la umbra trunchiurilor lor. Doar  hidroizolația unui bloc aflat în centrul orașului a fost exfoliată și aruncată de vânt pe mijlocul șoselei în timp ce o altă bucată fâlfâia în bătaia vântului existând riscul să cadă în capul rarilor trecători sau pe mașinile parcate în apropiere. În zonă se afla un polițist local care își informa șefii despre ceea ce s-a întâmplat și ce se poate întâmpla în continuare, dacă nu se vor lua măsuri.

dscf6307dscf6304dscf6305dscf6306

La intersecția străzilor Mihai Viteazul și Negru Vodă un gard era trântit pe trotuar și-o pe o bună parte din carosabil.

dscf6315dscf6318

În parcul Mihai Viteazul o toaletă ecologică fusese trântită la pământ. La câteva ore distanță hidroizolația după blocul din centru era tot pe carosabil, în timp ce bucata de hidroizolație desprinsă după terasa aceluiași bloc, dar rămasă agățată în continuare de copertină  parcă se mai mărise. Gardul după Negru Vodă ocupa în continuare trotuarul și carosabilul, iar  capacul de WC din parc striga cu disperare doar doar l-o auzi cineva din administrație ca să repună pe poziție toaleta să nu-și piardă prețiosul conținut.

dscf6317dscf6316

Dar … una-i una, alta-i alta, vântul bate-n continuare, în grădină n-am o floare, vine vremea de votare …

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *