Cine este autorul si cine este victima accidentului produs miercuri pe trecerea de pietoni de pe Soseaua Prieteniei din Giurgiu ?

Cine este autorul si cine este victima accidentului produs miercuri pe trecerea de pietoni de pe Soseaua Prieteniei din Giurgiu ?

Acesta este titlul dat de publicația online Giurgiu Tribune unui articol în care prezintă date despre un accident cu autor necunoscut de consumatorii de presă, dar  foarte bine cunoscut de poliția rutieră.

In dimineata zilei de miercuri 17.10.2918, ora 05.40., un conducator auto in varsta de 47 de ani care circula pe Soseaua Prieteniei din Municipiul Giurgiu a accidentat usor pe trecerea de pietoni semnalizata corespunzator, un tanar in varsta de 24 de ani.
Conform spuselor unor martori care isi doresc sa ramana deocamdata anonimi, conducatorul auto ar fi Dan Augustin Dinu, sotul deputatei de Giurgiu Elena Dinu si directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) București ,din cadrul CNAIR, informatie neconfirmata , dar nici infirmata oficial de catre reprezentantii Inspectoratul Judetean de Politie Giurgiu …
Cat priveste infirmarea sau confirmarea identitatii conducatorului auto (in speta banuit a fi Dan Augustin Dinu), in jurul orelor 14.00-15.00 din ziua de miercuri 17. 10.2018, reprezentanti ai Politiei Judetene au spus ca deocamdata nu se cunosc exact aceste date, comunicatele de presa si rapoartele pe zi ale institutiei , fiind in general facute publice de pe o zi pe alta, urmand ca si acest accident rutier ca fie consmnat pe site-ul institutiei maine 18.10.2018.”

Dacă comunicatele de presă venite din partea Poliției Rutiere Giurgiu vor fi la fel de subțiri în conținut nu ne așteptăm să aflăm cine este autorul accidentului.

Cert este că până la ora actuală nu am aflat nici cel puțin ce măsuri legale s-au luat, dacă s-au luat cumva,  împotriva conducătorului auto Marian Mina care anul trecut a fost implicat într-un accident rutier prin forțarea intrării  în sensul giratoriu care face legătura între șoseaua București și șoseaua Prieteniei,  unde avea semnul rutier de cedează trecerea.

Ce măsuri s-au luat împotriva aceluiași conducător auto care-și permite să-și parcheze autoturismul marca Land Rover Range Rover pe trotuarul din fața sediului PSD, pe contrasens.

Precizăm faptul că  publicația noastră a postat inclusiv fotografii cu cele două abateri de la legea rutieră  în care apare același SUV Land Rover Range Rover. Pentru cei care nu știu domnul Marian Mina este președintele Consiliului Județean Giurgiu.

Cu această ocazie facem un apel cetățenesc către domnul Comisar Șef  Marian Popescu, șeful Poliției Rutiere Giurgiu să facă abstracție de faptul că este cumătru cu domnul senator Bădălău, iar dacă se adeverește că protagonistul accidentului rutier este domnul Dan Augustin Dinu, soțul doamnei deputat Elena Dinu,  să dispună măsurile legale ce se impun atât în cazul dumnealui, cât și în cazul domnului Marian Mina.

Cu respectul cuvenit pe care-l purtăm funcției, îl rugăm pe domnul comisar șef Marian Popescu să pună la dispoziția publicului giurgiuvean și sancțiunile dispuse împotriva celor doi conducători auto. Solicităm acest lucru deoarece nu dorim să lăsăm loc interpretărilor ce se vehiculează deja în urbea noastră conform cărora gradul de rudenie obligă. Poate greșesc, dar eu încă mai cred că legea este cea după care este guvernată această țară.  Încă, dar … cine știe până când !!!

I.C.MANDU   

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *