PSD-ul, un partid vanzator de iluzii. A declarat Marin Anton, liderul PNL Giurgiu

PSD-ul, un partid vanzator de iluzii. A declarat Marin Anton, liderul PNL Giurgiu

Președintele PNL Giurgiu, Marin Anton, în conferința de presă de săptămâna trecută spunea despre PSD că este un partid de MINCINOȘI! Ca și argument în sprijinul afirmațiilor sale vine și reamintește faptul că PSD-ul a promis că începând cu 1 ianuarie 2018  va mări pensiile cu 8%, ceea ce nu s-a întâmplat. Plecând de la această primă promisiune neonorată de PSD,  Marin Anton trage și prima concluzie în care pune semnul egal între promisiune neonorată și minciună. Despre dublarea pensiilor începând cu anul 2021 crede că de asemenea este doar o iluzie pe care încearcă s-o vândă PSD-ul electoratului, cu speranța că îi vor transforma pe pensionari într-o masă de manevră care să le ofere votul pe tavă la viitoarele alegeri ce vor avea loc înainte de 2021. Dacă este un partid mare și tare așa cum pretinde a fi, a mai spus Marin Anton, să dubleze pensiile din 2019 și atunci ar deveni credibili.  

O altă temă abordată de liderul PNL Giurgiu a fost și cea legată implicarea de urgență a prefectei în soluționarea  problemei existente în UAT Daia, unde de 8 luni de zile nu se țin ședințele de consiliu, ceea ce face imposibilă desfășurarea activității în condițiile legii. Totodată Marin Anton și-a exprimat speranța că actuala prefectă a județului Giurgiu va respecta legea,  chiar dacă este venită pe filiera Bădălău, finul Mina și doamna Crișu, fost prefect și actual secretar al consiliului județean.

Marin Anton, așa cum ne-a obișnuit, a mai lansat o știre în primă audiție conform căreia Gogu Moțan,  fostul șef de cabinet al fostei prefecte Nina Carmen Crișu va fi numit subprefectul județului.

În finalul conferinței de presă Marin Anton a venit cu un atac virulent la adresa actualului președinte al filialei PSD Giurgiu, senatorul Bădălău, despre care spune :

” Marele Bădălău odată reinstalat mare șef la PSD Giurgiu calcă pe cadavrele lui Stănescu, Țuțuianu, Tudose și Firea. Bădălău a demonstrat încă o dată că năravul din fire nu are lecuire, s-a născut trădător, trădător va rămâne tot restul vieții. Comisarul șef Georgescu a câștigat prin concurs postul de Inspector Șef al poliției din Giurgiu, dar din cauza infuențelor de care dispune Bădălău, Geogescu nici până la ora actuală nu a primit numirea pe post … ”

I.C. MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *