Alexandru Vladu si energia negativa

Alexandru Vladu si energia negativa

 Parcă este un făcut, pe unde trece nea Sandu Vladu se alege praful. A fost el membru PPDD ? A fost. A fost arestat vinovatul de serviciu Dan Diaconescu ? A fost. S-a ales praful de partid ? S-a ales. A fost ne-a Sandu membru PSD ? A fost. A fost condamnat Dragnea? A fost. Mai nou este nea Sandu membru ALDE ? Este. Cere DNA urmărirea penală a lui Călin Popescu Tăriceanu pentru comiterea infracțiunilor de mărturie mincinoasă și favorizarea infractorului ? Cere.

Păi măi nea Sandu crezi că e normal ca datorită karmei matale pline de energie negativă să sufere oamenii ăștia nevinovați, condamnați pe nedrept, sau cel puțin așa pretind, ca să distrugi mata tot ce au clădit cu multă muncă și minciună ? Zău așa, nea Săndele, mai bine dă-te lovit și fă-te independent până nu-i prea târziu și pentru sărmanul Dionis. Pardon, sărmanul Tăriceanu ! Ce vrei,  să se trezească și el cu vreo condamnare la fără frecvență, sau cum spun legiștii, condamnare cu suspendare, sau Doamne ferește și mai rău, să devină coleg de apartament cu fostul matale șef de partid, Dan Diaconescu ?

Știi foarte bine că în condițiile în care domnul Toma Petcu va realiza că matale ești piaza rea a partidului, nici cel puțin consilier local nu mai pupi, darămite vice primar !  Pentru că știi foarte bine că primar oricum nu ai nici o șansă. Sau cel mai bine ieși de tot din politică. Poate așa ai o șansă cât de mică să mai prinzi și mătăluță ceva contracte, pentru că altfel chiar dacă firma familiei matale este cea mai bună firmă de construcții din oraș, șansele sunt insignifiante …

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *