“ZIUA ÎN CARE AM ÎNȚELES”, un spectacol despre adolescenţă cu toate provocările, schimbările și emoțiile ei, Joi, 23 Noiembrie  la Teatrul Tudor Vianu

“ZIUA ÎN CARE AM ÎNȚELES”, un spectacol despre adolescenţă cu toate provocările, schimbările și emoțiile ei, Joi, 23 Noiembrie  la Teatrul Tudor Vianu

Pe data de 𝟮𝟯 𝗻𝗼𝗶𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲, 𝗹𝗮 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟵:𝟬𝟬, Teatrul Tudor Vianu vă invită la un spectacol despre adolescență cu toate provocările, schimbările și emoțiile ei – „Ziua în care am înțeles”, regia Ioan Crețescu

„Ziua în care am înțeles”, o incursiune în universul plin de întrebări, schimbări și emoții al adolescenței, un spectacol în care se vor regăsi deopotrivă copiii și părinții, elevii și profesorii.

Spectacolul, pus în scenă sub îndrumarea regizorului Ioan Crețescu, explorează poveștile unui grup de adolescenți cu personalități complet diferite.

Prin împărtășirea experiențelor personale, cei cinci tineri ajung să înțeleagă mai profund atât propria lor identitate, cât și pe ceilalți, descoperind că, în ciuda aparențelor, se simt la fel de izolați și neînțeleși.

„Cred că e un spectacol care surprinde aspecte din relația elevi-părinți – profesori, un spectacol în care se vor regăsi. Dar el(spectacolul) nu-și propune să găsească rezolvări, e un spectacol care pune întrebări.” (Ioan Crețescu, Regizor)

„Aud foarte des în jurul meu „COPIII DIN ZIUA DE AZI NU MAI ÎNȚELEG DIFERENȚA DINTRE BINE ȘI RĂU, NU MAI RESPECTĂ PE NIMENI ȘI NIMIC”. Dar, oare, așa să fie? Ei sunt înțeleși? Sunt respectați? Se vorbește suficient cu ei încât să poată trece frumos și elegant acum, în secolul vitezei și al informației, prin cea mai grea perioadă – aceea a adolescenței?

Cred că acest spectacol vine ca un semnal de alarmă pentru cei care doresc să înțeleagă, pune pe tapet subiecte tabu care ating deopotrivă copiii și părinții, profesorii și elevii” (Ana Sivu-Daponte, manager)

Scenografia realizată de Ana-Maria Udeanu oferă publicului o experiență vizuală surprinzătoare, aducând o perspectivă proaspătă și inovatoare asupra designului de scenă.

“O piesa de teatru cu adolescenti, pentru adolescenti, si nu numai. Un decor minimal, dar totusi puternic emotional, ce pune in evidenta trairile, sentimentele, si intrebarile existentiale prin care trece fiecare licean, decorul avand o patina mai mult decat speciala, care pe parcurs dezvaluie mici surprize ce intaresc mesajul spectacolului.

Cu alte cuvinte…va invitam la teatru! (Ana-Maria Udeanu, Scenograf)

Scenografie: Ana-Maria Udeanu

Coregrafie: Victoria Bucun

Compoziție muzicală: Șerban Chițu

Distribuția: Sorin Dinculescu, Anca Pascu, Evelyn Marcu, Ștefan Liță, Vlad Bînzoiu, Vlad Ciubotaru, Georgiana Vrațiu, Robert Poiană, Delia Hriscu-Badea

Bilete disponibile la casa de bilete a teatrului și online

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *