UN TANAR FARA PERMIS DE CONDUCERE SI AFLAT SUB INFLUENTA BAUTURILOR ALCOOLICE A PRODUS UN ACCIDENT SOLDAT, DIN FERICIRE, DOAR CU PAGUBE MATERIALE

UN TANAR FARA PERMIS DE CONDUCERE SI AFLAT SUB INFLUENTA BAUTURILOR ALCOOLICE A PRODUS UN ACCIDENT SOLDAT, DIN FERICIRE, DOAR CU PAGUBE MATERIALE

            În ziua de 07.07.2015, ora 18.00, V. A., un tânăr de 22 ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe Drumul Judeţean 503 A, în comuna Izvoarele, judeţul Giurgiu, a intrat în coliziune cu un tractor cu remorcă, condus de M.M., de 34 ani, din localitate, care nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga.

În urma accidentului nu au rezultat victime fiind înregistrate doar pagube materiale.

         Pe parcursul cercetărilor, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii Postului de Poliţie Izvoarele din cadrul Secţiei nr. 4 de Poliţie Rurală Ghimpaţi au stabilit că remorca tractorului nu era înregistrată sau înmatriculată iar M.M., conducătorul tractorului, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, fapt atestat de aparatul etilo-test care a indicat valoarea de 0,18 mg/l alcool pur în aerul respirat.

         Poliţiştii au întocmit în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări faţă de M.M. pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *