2018 a fost un an plin de provocări pentru noi toți. Ne îndreptăm spre noul an cu paşii repezi şi deja avem câteva predicții astrologice.

Să ne încredem în energia optimismului! Prin puterea noastră interioară, anul 2019 va fi nemaipomenit pentru noi toți. Totuși, 4 dintre zodii se pot aștepta la o perioadă extraordinară, plină de oportunități și succes.

                                

Horoscop 2019: Capricorn  22 decembrie – 19 ianuarie

Pregătește-te să strălucești în 2019! Va fi în sfârșit momentul tău de glorie. Te vei simți mult mai confortabil/a cu privire la abilitaților pe care le ai, iar acest lucru îți va deschide perspectivele, precum o floare care se deschide sub razele soarelui, primăvara. 

Prcatic, anul 2019 va fi anul când îți vei atinge potențialul maxim pe plan profesional și nu doar atât. O înceredere de sine debordantă, conexiunea cu tine însuți și dorința de evoluție personală se vor manifesta în absolut toate aspectele vieții tale.

În planul relațiilor vei reuși să te echilibrezi și să găsești modalități mult mai eficiente pentru a aplana conflicte și a pătrunde în spațiul iubirii adevărate. Așa încât, și în ceea ce privește romantismul, 2019 va fi un an plin de daruri emoționale prețioase.

 

Horoscop 2019: Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Și în ceea ce îi privește pe Scorpioni, anul 2019 se anunță a fi unul strălucitor. Vei simți o energie vibrabtă și jucăușă care îți va da forța în toate aspectele vieții tale, de la cel profesional, la cel intim. Șarmul tău nu va trece neobservat și îți va deschide perspectivele prin șanesele pe care oamenii inspirați de acest vibe, ți le vor oferi, fără rezerve.

Așa încât, anul 2019 se anunță a fi un an al călătoriilor și al descoperirilor intelectuale.Va fi anul când talentele tale ascunse și neexprimate vor ieși la iveală minunandu-i pe toți cei din jur. De asemenea, în planul iubirii, anul 2019 se arată a fi unul puternic, mai ales în luna august.

 

Horoscop 2019: Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Anul 2019 va fi un an extraordinar și pentru persoanele născute în Zodia Fecioară. Adună-te și pregătește-te pentru un an plin de oportunități și noi resurse pe care le vei descoperi și care te vor ajuta mai ales în plan profesional!

Nu vă lăsați înșelați de un început de an mai puțin dinamic. Din luna aprilie, lucrurile vor lua o turnură mult așteptată și veți observa cum veți realiza tot ce vă doriți cu o mai mare ușurătate.

Starea voastră mentală și fizică, dragi nativi în Fecioară, va fi foarte bună – vă veți șimți energizați și însuflețiți de idei productive în plan financiar. 

 

Horoscop 2019: Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Sunteți pregătiți pentru un an extraordinar?  Persoanele născute în Zodia Gemeni vor începe anul 2019 în forță. Acesta va fi un an favorabil pentru voi în toate aspectele: este anul când puteți să faceți planuri importante cum ar fi să vă lansați propria afacere, să vă luați o casă a voastră sau să vă căsătoriți. Va fi anul unui nou început!

Veți observa cum în toate aspectele vieții, în cel profesional, financiar sau relații, lucrurile par să se aranjeze de la sine, în modul cel mai benefic vouă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *