Toate gospodinele o au in casa. Renuntati urgent la ea!

Toate gospodinele o au in casa. Renuntati urgent la ea!

Nu există gospodină care să nu fi folosit măcar o dată folia de aluminiu în bucătărie. Potrivit specialiștilor, aceasta reprezintă un pericol pentru sănătate.

S-a demonstrat că folia de aluminiu, sub influența căldurii degajate de alimentele în procesul de preparare sau abia gătite, formează niște particule care se pot infiltra în hrana propriu-zisă, iar acestea pot avea efecte dăunătoare asupra sănătății umane. După contactul cu produsele, metalul intră în organism. Substanța este toxica mai ales pentru sistemul nervos. La adulți aceasta duce la hiperactivitate, dar ar putea crește riscul de debut și dezvoltarea bolii Alzheimer. Așa că, atunci când gătiți ceva de mâncare, nu mai folosiți folie de aluminiu. Din păcate, acest lucru se aplica și în cazul peștelui și unele tipuri de carne, care sunt adesea învelite în acest produs industrial.

În timp, aluminiul se acumulează în oase, organe și alte țesuturi ale corpului. Semne timpurii ale otrăvirii cu aluminiu includ slăbiciune musculară, dureri osoase, atacuri de panică și confuzie. La copii, această otrăvire poate provoca retard în creștere și dezvoltare. Otrăvirea cu aluminiu poate provoca, de asemenea probleme mai grave, cum ar fi boli ale creierului, sistemului nervos, anemie și probleme pulmonare.

Evitați astfel să cumpărați alimentare care sunt ambalate în folie de aluminiu, iar dacă gătiți mâncare, nu lăsați alimentele ambalate în folie de aluminiu.

 

Cronica Giurgiuveana

One thought on “Toate gospodinele o au in casa. Renuntati urgent la ea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *