Sunt total indignat si stupefiat … a declarat Gheorghe Stefan

Sunt total indignat si stupefiat …  a declarat Gheorghe Stefan

În cadrul conferinței de presă avută de PNL filiala Giurgiu, vineri 24 iulie, copreședintele Ghgeorghe Ștefan a prezentat un sondaj de opinie efectuat de INSCOP din care rezultă că PNL-ul este principalul partid politic din România, cotat cu 44,5% din opiniile electoratului, în timp ce principalul adversar politic, PSD-ul este cotat cu 37,1%. Același sondaj arată că președintele Iohannis, fața de noiembrie 2014,  când avea 60%,  acum a crescut cu 1,5 procente în încrederea pe care i-o acordă populația.

În continuare, Gheorghe Ștefan a vorbit despre asemănarea cazului de la Vaslui, cu un caz similar petrecut în urmă cu doi ani în județul Giurgiu făcând următoarele remarci :

“ În ultimile două, trei zile a fost prezentat oribilul scandal de la Vaslui. Am crezut că un asemenea caz s-a întâmplat numai la Vaslui, dar, am observat că în general tot ceea ce este rău nu poate să ocolească și județul Giurgiu. Ieri, (23 iulie ) am văzut tot în presa națională, că în urmă cu doi ani, în 2013 și în localitatea Roata a avut loc un eveniment la indigo cu cel din Vaslui. Sunt total indignat și stupefiat de inactivitatea,  lipsa de acțiune și implicare a instituțiilor giurgiuvene abilitate . Cer public primului procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, dar și domnului inspector șef Tache să facă publice rezultatele anchetei acestui caz, a cărui finalitate trenează de doi ani. Sigur am văzut în presa giurgiuveană a ultimilor doi ani, articole foarte frumoase despre Poliția județului Giurgiu și activitatea domnului inspector șef Tache.  Am realizat că  dumneavoastră, mă refer la anumite publicații din Giurgiu, menționați că a revoluționat poliția giurgiuveană, vreau să revoluționeze și viteza de reacție și să vedem în următoarele zile un punct de vedere oficial al acestei instituții. “

A conchis domnul Gheorghe Ștefan.

 

I.C.MANDU

 

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *