Sucul de cartofi are beneficii uimitoare. Cum se face si la ce este bun

Sucul de cartofi are beneficii uimitoare. Cum se face si la ce este bun

Sucul de cartofi este unul dintre cele mai bune remedii naturale pentru bolile de stomac. Tratează aciditatea gastrică, ulcerele, calmând și cicatrizând mucoasele digestive.

Sucul de cartof este cunoscut pentru beneficiile sale în ceea ce privește afecțiunile stomacului. Mai mult, se pare că acest suc previne cancerul, diabetul și hipertensiunea.

Este si un bun antispastic, diuretic si emolient. Pentru chinuitoarele dureri de cap, însoțite de multe ori și de insomnii, sucul de cartof este un remediu excelent.

Cum se prepară și când se consumă

Tratamentul presupune să amesteci o parte de suc de cartofi cu 2 părți de apă caldă și să bei soluția rezultată cu 30 de minute înainte de a lua micul dejun, prânzul, sau cina.

Pentru că se alterează repede trebuie consumat imediat după ce a fost stors și preparat. Tratamentul trebuie să dureze minim o săptămână.

 

 

 

 

 

 

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *