Senatorul Lucian Iliescu membru UNPR

Senatorul Lucian Iliescu membru UNPR

Într-un articol din presa locală a apărut o informație conform căreia domnul senator Lucian Iliescu a părăsit PNL-ul și a devenit membru de partid al UNPR.

 Am încercat să-l contactăm telefonic pe domnul senator, pentru a verifica informația, dar nu a putut fi contactat. Următorul apelat a fost domnul deputat Ioan Viorel Teodorescu, președintele organizației județene a UNPR Giurgiu, care ne-a confirmat că domnul senator întradevăr a devenit membru UNPR și va ocupa ca interimar funcția de vicepreședinte al organizației județene.

Domnul deputat a ținut să precizeze că odată cu venire în partid a domnului Iliescu, organizația județeană a UNPR se va întări, fiind de notorietate respectul de care se bucură în rândul primarilor din  județ domnul senator. Mai mult decât atât, a mai spus domnul deputat, nimeni nu cred că poate contesta puterea organizatorică de care a dat dovadă, reușind să transforme PNL-ul dintr-un partid aproape inexistent, într-un partid puternic care a reușit sub președenția dumealui să devină cel mai important  partid politic  din județul Giurgiu. De asemenea domnul Iliescu este un foarte bun român, care a respectat și respectă valorile naționale. A declarat domnul deputat Ioan Viorel Teodorescu.

În acest moment în UNPR se regăsec trei foști liberali giurgiuveni, respectiv Ion Viorel Teodoresc, Marin Anton și Lucian Iliescu.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *