Brigada Astralilor Giurgiuveni

Brigada Astralilor Giurgiuveni

   Un grup de tineri suporteri ai clubului de fotbal Astra Giurgiu ne-a rugat să  transmitem mesajul lor, adresat tuturor fanilor acestui sport și în mod special celor care doresc să se înscrie într-o  altfel de galerie, “ huligani civilizați ” așa cum le place să se recomande . Salutăm inițiativa acestor tineri frumoși și inimoși, care în spiritul unui fair play desăvârșit doresc să-și susțină echipa favorită. Publicația Cronica Giurgiuveană le urează succes tinerilor din galeria numită  “BRIGADA ASTRALILOR GIURGIUVENI”.

 

     Orasul Giurgiu ,de o buna perioada de timp, este reprezentata de o echipa renumita de fotbal, Astra Giurgiu. Echipa ce pentru noi , putinii locuitori ai micutului oras, a adus o cupa si o supercupa si  a purtat peste hotarele tarii numele orasului.

    Ca orice echipa ce se respecta, s-a simtit nevoia infiintarii unei galerii de suporteri.

 Pana in acest moment s-a tot incercat formarea unei formatiuni de suporteri , care din pacate nu a reusit a se ridica la nivelul asteptarilor astralilor giurgiuveni.

    Astfel la inceputul noului sezon , o mana de oameni au pus bazele unei noi formatiuni.

Brigada Astralilor Giurgiuveni.

Membrii fondatori ai acestei asociatii sunt: Vlaicu Emilia; Ghihanis Cosmin, Tiganele Ionut, Garoafa Dorian, Stefan Gabriel, Ursu Mihai si Tiganele Denisa.

     Alaturi de noi se afla un grup de tineri giurgiuveni manati de dragostea pentru echipa giurgiuveana, Astra Giurgiu.

     Suntem o mana de oameni uniti de aceeasi dorinta, sa sustinem sportul giurgiuvean si echipa orasului nostru, Astra Giurgiu.

 Am pornit la acest drum  prin forte proprii, incercand sa aducem la stadion cat mai multi tineri ce vor sa se distreze si in acelasi timp sa sustina echipa favorita.

 

 IMG_9711IMG_9710

Asociatia noastra este o formatinune independenta, ce se autosustine prin forte proprii, sponsorizari, donatii…

  Dorim promovarea imaginii si apararea intereselor suporterilor astrali, a spiritului si a valorilor clubului Astra Giurgiu. Realizarea unei legaturii de mijloc intre suporteri si club, intalniri cu jucatorii , sesiuni de autografe…

 De asemenea asociatia nostra doreste inscrierea in baza de date a tuturor suporterilor si recunoasterea drepturilor de membrii a acestora prin eliberarea legitimatiilor de membru si a echipamentelor personalizate.

 Dorim sa creem o noua imagine a galeriei, suntem diferiti de ceea ce a existat pana in acest moment in orasul nostru. Vrem sa fim primii din acest oras care aduc ,, huliganismul civilizat” in stadion.

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *