Sa vedem daca domnul Gheorghe Stefan se va tine de cuvant. S-a intrebat retoric domnul Toma Petcu …

Sa vedem daca domnul Gheorghe Stefan se va tine de cuvant. S-a intrebat retoric domnul Toma Petcu …

Vineri,  23 septembrie, la conferința de presă a formațiunii politice ALDE Giurgiu au participat domnul președinte Toma Petcu și purtătorul de cuvânt, domnul Ionel Muscalu. Domnul Toma Petcu  a vorbit despre întâlnirea ce urma să aibă loc în aceeași zi la București între aleșii locali din țară și reprezentanții la vârf ai partidului, ocazie cu care va fi prezentat proiectul de guvernare al partidului.

Printre altele domnul Toma Petcu a reafirmat că vor participa singuri în alegeri, reiterând ideea de colaborare cu PSD, partid alături de care după alegerile parlamentare ALDE intenționează să alcătuiască noul guvern.

Referindu-se la politica locală a ținut în mod special să-i adreseze o întrebare în mod public domnului Gheorghe Ștefan, președintele PNL Giurgiu, legat de faptul că din informațiile pe care domnul Toma le deține din interiorul PNL-ului  a spus despre domnul Ștefan că a afirmat că dacă lista candidaților pentru parlamentare, întocmită la Giurgiu, votată și aprobată în Biroul Politic Județean va fi modificată la centru și alte persoane vor fi numite în locul celor alese, domnul Ștefan nu va mai candida. Ori, a mai spus domnul Petcu, domnul Olaru Cristian, candidatul care ocupa primul loc pe listă ca și candidat pentru Senat a fost înlocuit cu domnul Vlaicu Dan. În condițiile date, se întreba domnul Toma Petcu, se va ține de cuvânt domnul Gheorghe Ștefan și nu va mai candida?  

Purtătorul de cuvânt, domnul Ionel Muscalu a atacat în termeni duri actualul guvern de tehnocrați despre care a spus că este un guvern ilegitim, care și-a demonstrat cu vârf și îndesat incompetența. Precizând faptul că de la investire și până în prezent nu au reușit să atragă fonduri europene, iar  oamenii o duc din ce în ce mai prost, guvernul scăpând lucrurile total de sub control. Dar, a mai spus domnul Muscalu, avem norocul, dacă așa ceva se poate numi noroc, că au mai rămas doar trei, patru luni de zile până la investirea unui guvern de profesioniști și nu un guvern de diletanți cum este actualul guvern.

I.C. MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *