Refacerea Podului de la Gradistea – simbol pentru Romania

Refacerea Podului de la Gradistea – simbol pentru Romania

Ceea ce nu au realizat alți politicieni în 10 ani pentru Giurgiu, a reușit Dan Andronic în doar trei săptămâni de campanie electorală: Podul de la Grădiștea a devenit celebru la nivel național iar pentru refacerea lui își declară susținerea tot mai mulți politicieni și jurnaliști. Acest lucru este posibil datorită notorietății de care se bucură Dan Andronic, a credibilității și a capacității sale de convingere. 

Prezent, marți seara, în cea mai urmărită emisiune de la Realitatea TV, Dan Andronic, care candidează din partea PMP la Camera Deputaților, în județul Giurgiu, l-a convins pe jurnalistul Rareș Bogdan să-și declare sprijinul pentru Podul de la Grădiștea. ”Mi-ați povestit de el de ieri, vă susțin”, a spus realizatorul emisiunii ”Jocuri de Putere”. 

Dan Andronic a povestit, din nou, cu lux de amănunte istoria prăbușirii podului în 2005, explicând că la ora actuală se trece pe acolo aproape ca în junglă. ”Ce mai este de făcut? Mai sunt vreo 250 de metri unde trebuie terminată armatura. Cu toate acestea, din 2005 până acum nu s-a făcut nimic!”, a spus Dan Andronic. El a încercat să găsească un răspuns și la întrebarea de ce nu s-a dorit să se termine lucrarea. ”Folclorul zonei vorbește de mari sume de bani care se dau pentru ca acest pod să nu fie făcut”, a spus Andronic, demontând apoi o altă posibilă cauză: rentabilitatea. ”Am două întrebări: dacă trenul nu e rentabil, cum de sunt firmele de microbuze rentabile, pentru că, teoretic, costurile sunt mai mari și nu știu să existe căi ferate în lume care să fie rentabile pe transportul de pasageri. Sunt rentabile datorită transportului de marfă”, a declarat candidatul PMP-Giurgiu. În aceste condiții, s-a întrebat Dan Andronic, cum este atunci profitabil să ocolești 70 de km, pe la Videle, ca să ajungi la București, așa cum se întâmplă în acest moment.    

Comandat de PMP-Organizația Județeană Giurgiu. Editat de SC MANADY-PRESS SRL

Cod mandatar financiar AEP 11160002

 

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *