Rânjetul fricii îşi arată colţii …

Rânjetul fricii îşi arată colţii …

Atunci când te cheamă Marian Mina şi ai ajuns preşedinte de consiliu judeţean, iar singurul lucru care te recomandă pentru ocuparea unei asemenea demnităţi publice este doar urmarea faptului că eşti finul naşului Bădălău şi mai eşti şi traseist politic provenit din PDL, devenit printr-un concurs de împrejurări favorabil PSD-ist, este normal să nu ai curajul să spui despre Alexandru Andrei că este traseist politic.

Nu ai curajul propriu să spui, dar îţi doreşti  acest lucru, doar ca să  discreditezi un om care a contribuit  la ascensiunea ta politică şi a naşului tău Bădălău. În acest context te foloseşti de un oficios personal care nu are nimic comun cu PSD-ul să spună ceea ce ţie îţi lipseşte curajul să spui.

Chestia cu nerecunoştinţa arătată de deputatul Alexandru Andrei faţă de un anumit personaj destul de controversat din PSD, care chipurile l-a făcut deputat, este deja o idee perimată. Există lege care le permite parlamentarilor să treacă de la un grup parlamentar la altul. Mai mult decât atât, aşa ca un simplu studiu de caz, într-o situaţie ipotetică  dacă cel care te-a făcut om mare îţi cere să încalci legea, ce faci ? Încalci legea, sau fugi ca dracu de tămâie de un astfel de scelerat?

Motivul sau motivele care l-au determinat pe deputatul ales de giurgiuveni  Alexandru Andrei să revină în PNL le-a explicat cât se poate de clar în postarea sa pe facebook. Unul dintre motivele principale invocate este acesta : “ …  PSD a făcut din județul Giurgiu propria feudă, ca și cum, noi restul, nu avem niciun cuvânt de spus. Le vom dovedi că nu este așa! Giurgiul nu este feuda PSD-ului, a lui Bădălău sau a oricărui alt politician! “  

Mult a fost puţin a rămas … Cei care cred în reformarea PSD-ului ştiu la ce mă refer.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *