Punctele Enel din Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu vor fi inchise in zilele de 30 noiembrie, 1 si 2 decembrie

Punctele Enel din Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu vor fi inchise in zilele de 30 noiembrie, 1 si 2 decembrie

Toate punctele Enel din Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Giurgiu vor fi închise în zilele de 30 noiembrie, 1 şi 2 decembrie, în celelalte zile urmând să funcţioneze după programul obişnuit, se arată într-un comunicat al companiei.

În perioada în care nu este prevăzut program cu publicul, nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică.

Potrivit companiei, clienţii pot găsi informaţii privind evidenţa facturilor de energie electrică, soldul şi plăţile efectuate şi pot înregistra indexul fie prin intermediul aplicaţiei pentru telefonul mobil MyEnel App – ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând pagina www.enel.ro secţiunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire.

De asemenea, în secţiunea http://www.enel.ro/ro/clienti.html sunt disponibile ofertele comerciale pentru clienţii business şi rezidenţiali, clienţii având posibilitatea de a transmite solicitări de încheiere a unui contract furnizare energie electrică.

În plus, clienţii Enel Energie Muntenia care doresc să îşi achite factura de energie electrică în această perioadă pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul reţelelor partenere, ATM-uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar.

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *