ANDRONIC PUNE O CONDITIE SURPRIZA PENTRU INTRAREA PMP LA GUVERNARE ALATURI DE PNL

ANDRONIC PUNE O CONDITIE SURPRIZA PENTRU INTRAREA PMP LA GUVERNARE ALATURI DE PNL

Refacerea Podului de la Grădiștea va fi una dintre condițiile pe care Dan Andronic o va pune în cazul în care PMP va oferi sprijin pentru o viitoare guvernare PNL. Andronic, care candidează în Giurgiu, din partea PMP, la Camera Deputaților a explicat, luni seara, în cadrul unei emisiuni difuzate la postul România TV, că Traian Băsescu și PMP pot face diferența imediat după alegerile din 11 decembrie. ”Chiar dacă PMP va lua 5%, poate face diferența, pentru că aceste procente pot fi mult mai importante decât un procent de 30-40%”, a arătat Andronic. În aceste condiții, a continuat candidatul PMP Giurgiu – cel care va da guvernarea poate ridica niște pretenții destul de importante.

În context, Andronic a analizat declarația lui Traian Băsescu privind respingerea oricărei alianțe cu PSD imediat după alegerile parlamentare. ”Ceea ce a spus Traian Băsescu a fost că PMP nu va face alianță cu PSD. Nefăcând alianță cu PSD, pe cale de consecință, nu rămâne decât o alianță în zona de dreapta. Că înseamnă o intrare la guvernare, că înseamnă o susținere, asta ține și de un joc al procentelor”, a susținut Dan Andronic. În opinia sa, PMP s-ar putea să nu-și dorească să intre la guvernare alături de Dacian Cioloș prim-ministru, în condițiile în care – spune Andronic – toate prognozele la ora actuală vorbesc de o criză majoră din punct de vedere economic, în anul care vine. 

”Condițiile pe care le va pune PMP? Traian Băsescu v-a enunțat una: prim-ministru în persoana sa, iar eu v-o spun pe a mea: refacerea Podului de la Grădiștea! E un lucru foarte serios. Vreau să se facă ceva pentru niște oameni care din 2005 trăiesc efectiv ca în junglă”, a conchis Dan Andronic.  

Comandat PMP-Organizația Județeană Giurgiu. Editat de SC MANADY-PRESS SRL

Cod mandatar financiar AEP 11160002

 

 

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *