Prognoza meteo actualizata | De cand incep caldurile

Prognoza meteo actualizata | De cand incep caldurile

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarele zile. Potrivit acesteia, după o perioadă cu ploi torențiale și inundații în multe regiuni din țară, va veni canicula. Vremea se încălzește semnnificativ de joi, urmând ca de vineri să devină caniculară.

PROGNOZA METEO pentru MIERCURI

ÎN ŢARĂ
Vremea se va încălzi în toată țara. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 30 de grade, iar cele minime între 9 și 20 de grade. Mai ales după-amiază și seara, vor fi înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice, în regiunile vestice şi de nord-vest, local în cele centrale şi de răsărit şi izolat în restul teritoriului. Punctiform, cantităţile de apă vor depăşi 15…20 l/mp şi vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificări în zona montană înaltă, dar de scurtă durată, în timpul ploilor şi în celelalte zone. Spre sfârșitul intervalului este posibil să se producă ceață.

LA GIURGIU
Vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 16…17 grade, mai scăzută în zona preorăşenească.

PROGNOZA METEO pentru JOI

LA GIURGIU
Vremea va continua să se încălzească. Temperatura maximă va fi de 31…32 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 17 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *