Primarul Barbu manager in cheltuirea banului public fara pic de discernamant !

Primarul Barbu manager in cheltuirea banului public fara pic de discernamant !

Cu toate că ANM a transmis primăriei municipiului Giurgiu avertizare de vreme rea care constă în ploi abundente, grindină și vijelii, vijeliosul nostru primar, care simte că-i zboară scaunul de sub fund cheltuiește banii publici fără discernământ, ceva de genul după noi potopul!

Ieri după amiază și azi dimineață, un avion survola cerul Giurgiului împrăștiind, după cum bine spunea un prieten „îngrășăminte pentru țânțari”. Aflat în plină campanie electorală, în disperarea lui de a mai câștiga câteva voturi, Barbu nu a mai ținut cont de avertizarea meteo și a  dat dovadă, încă o dată, dacă mai era nevoie, că este cel mai slab primar pe care l-a avut Giurgiu de la revoluție încoace. Până și un copil știe că nu se folosesc insecticide împotriva țânțarilor dacă în perioada imediat următoare plouă, deoarece nu are nici un efect asupra „bietelor” insecte.

Știe și el sărmanul acest lucru, dar cu ce să se laude în timp ce-și tocește și ultima pereche de pantofi cumpărați din salariul amărât de primar.  Cu eșecurile celor patru ani de mandat? Când a reușit „performanța” să transforme Giurgiu în cel mai sărac oraș din țară! Așa că a închiriat un avion. L-a încărcat cu habar nu am  ce substanțe, dar nu foarte toxice, deoarece Barbu nu purta mască de gaze în timp ce se plimba pe ulițele din Giurgiu, denumite străzi, încercând în acest fel să le arate giurgiuvenilor ce milă îi este de ei și ce luptă acerbă duce el cu țânțarii. Poate doar, doar  în acest fel golănesc va mai prosti vreun giurgiuvean orb care nu vede halul în care a ajuns orașul, un giurgiuvean  surd care nu aude aberațiile lui Barbu sau un giurgiuvean mut care nu poate să-i spună părerea lui despre „minunata” viață pe care o trăiește datorită lui Barbu. Pentru că altfel, un giurgiuvean în deplinătatea facultăților mintale nu-l mai poate vota pe un om care și-a demonstrat incapacitatea de a fi primar.

Coane Barbule, dacă ai fi făcut acest lucru din banii tăi, pe care-i  aveai înainte de a ajunge primar, mă durea fix în cot la o sută de metri ! Dar când îți bați joc cu bună știință de banii giurgiuvenilor, care și așa trăiesc destul de greu din cauza ta și a altora ca tine, du-te frate și lasă-ne, pentru că noi giurgiuvenii avem puterea să iertăm, dar nu uităm! Singurii care-ți pot mulțumi pentru incompetență sunt ȚÂNȚARII !

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *