Prefectul de Giurgiu, Nina Carmen Crişu loveşte în primarii care nu au participat la şedinţa cu Niculae Bădălău

Prefectul de Giurgiu, Nina Carmen Crişu loveşte în primarii care nu au participat la şedinţa cu Niculae Bădălău

Prefectul de Giurgiu, Nina Carmen Crișu  în conferința de presă de azi, 12 iunie, a făcut o declaraţie cel puţin bizară, declaraţie pe care o vom prezenta în rândurile ce urmează :

”În clipa în care am anunțat că vom merge pe teren să vedem gradul de evaluare al caselor, Bolintin Deal și Mihăilești, care dăduseră și ei case afectate, au renunțat și mă întreb de ce nu au vrut să primească comisia.

Același lucru s-a întâmplat și la Clejani unde au fost și acolo destul de multe efecte ale inundațiilor, domnul primar nu a vrut să primească comisia pentru a face evaluarea, spunând că dumnealui nu lucrează sâmbăta și duminica.

Îmi pare rău pentru oamenii din Clejani de situația în care primarul lor i-a pus, dar nu puteam trimite încă o dată comisia în cursul săptămânii pentru că a început evaluarea pe terenuri”

Până la ora redactării prezentului material nu i-am putut contacta pe niciunul dintre cei trei primari la care face referire distinsa doamnă prefect, în schimb am văzut în presa locală un articol în care apare un document pus la dispoziţia presei de primăria din localitatea Clejani care vine şi infirmă declaraţia prefectei. Documentul respectiv certifică prezenţa unei comisii de evaluare a pagubelor produse de inundaţii din care au făcut parte reprezentanţii ISU, SGA şi Inspectoratul Judeţean în Construcţii. Documentul  este validat prin semnăturile membrilor comisiei şi a autorităţii locale.

Dar… Dar nu cumva doamna prefect le caută nod în papură la doi dintre primarii PSD, respectiv primarul de la Clejani şi primarul de la Mihăileşti pentru că nu au răspuns prezent la adunarea dată de comandantul Bădălău. Cel de-al treilea fiind primarul din Bolintin Deal, membru PNL. Nu cumva doamna prefect prin această declaraţie de presă intenţionează să-i lase cu ochii în soare pe bieţii oameni care au avut de pătimit de pe urma inundaţiilor şi să arunce în spatele primarilor vina  că ajutoarele de stat  nu vor mai ajunge la oamenii din cele trei localităţi  pentru , vezi doamne, primarii sunt de vină, pentru că nu au vrut să primească comisiile de evaluare a pagubelor produse de inundaţii ? Nu cumva doamna prefect încearcă să-i decredibilizeze pe primari în faţa oamenilor ?

Se adevereşte vorba că morţii se acoperă cu pământ şi viii cu hârtii. Documentul la care am făcut referire şi  se află în posesia primarului din Clejani  îl absolvă de orice vină şi demonstrează că mult stimata doamna prefect  Nina Carmen Crişu nu prea spune adevărul.

În ediţia de mâine a publicaţiei noastre vom reveni cu informaţii legate de acelaşi subiect de la ceilalţi doi primari.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *