Politia fileaza Comisia pentru Aparare!

Politia fileaza Comisia pentru Aparare!

Nu cu multa vreme in urma, dezvaluiam faptul ca mai multi parlamentari, membri ai Comisiei Speciale de control al Serviciului de Protectie si Paza, au fost filati chiar in teritoriu unde isi desfasurau activitatea de catre membrii SDI, structura de informatii a generalului Pahontu, sub stricta supraveghere a ambitioasei sefe de sector, locotenent colonel Magda Marin. Iata insa ca aceasta ”meteahna” a statului paralel este impartasita si de alte structuri, fiind absolut halucinant ca, dintr-o masina de Politie a fost filat vicepresedintele Comisiei de Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala din Camera Deputatilor.

Poze facute din masina de Politie!

Insa cum militienii tot militieni raman chiar si atunci cand actioneaza in civil, ”gaborii” care au bagat la greu filaj in fata Primariei Calugareni, unde se afla deputatul Andrei Alexandru au lasat la vedere,in parbriz, bastonul reflectorizant din dotare! Desigur ca ar fi de ras daca nu ar fi de plans, mai ales ca nu este macar vorba de un parlamentar de la o comisie oarecare, ci de chiar vicepresedintele Comisiei care ”monitorizeaza” activitatea Ministerului de Interne!

Andrei Alexandru, ”tinta” operatiunii de filaj

Care acum trebuie sa dea totusi un raspuns, dupa ce il va primi la randul sau de la structurile de politie subordonate, cine ordona in Romania zilelor noastre un filaj la vedere si la intimidare facut impotriva celor carora trebuie sa le dea apoi raportul in Parlament!

Cu bastonul la vedere!

Pentru ca, dupa cum reiese din pozitiile luate in presa locala, ”obiectivul” operatiunii nu exclude nici varianta ca filajul sa fi fost unul intentionat la vedere, cu bastonul reflectorizant in parbrizul unei masini a Ministerului de Interne! Si uite cum in timp ce tot mai multi demnitari sunt hartuiti pe strada de radicalizatii miscarii #rezist, parlamentarii sunt la randul lor filati tocmai de catre sepepisti sau politisti, cei care ar trebui sa-i protejeze! Si pentru ca tacamul sa fie complet,  exista informatii si ca astfel de filaje au loc, la fel de ilegal ca si cel efectuat asupra vicepresedintelui Comisiei de Aparare, inclusiv pe teritoriul altor state, unde sunt monitorizate inclusiv familiile politicienilor aflati in vacanta!

 Catalin Tache

  Sursa: national.ro

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *