Planul diabolic al senatorului Niculae Badalau

Planul diabolic al senatorului Niculae Badalau

Conform unei știri de ultimă oră apărută într-un cotidian giurgiuvean, senatorul Niculae Bădălău ar fi conceput un plan diabolic prin care dorește destructurarea PNL-ului. Acest lucru va fi posibil, conform publicației respective, prin revenirea lui Dumitru Beianu în PNL, după ce timp de un an de zile a fost școlit și pregătit gen agent 007 de însuși eminența cenușie a PSD-ului Niculae Bădălău, mai mult decât atât, demisia deputatului Nicolae Florian din PSD și trecerea la PNL face parte tot din din același plan diabolic, dar dintr-o altă perspectivă și anume, eminența cenușie a realizat că Nicolae Barbu ca și candidat pentru fotoliul de primar din partea PSD nu are nici o șansă și atunci planul ar fi următorul:

 Nicolae Florian  fără să facă parte din nici un partid va fi ales cu 90% din voturile valabil exprimate. Dacă luăm în calcul  și  cele 10 procente de la PNL, cu un procent de 100%  va fi primar. Totuși, ca rezervă, Niculae Bădălău îl aruncă în luptă și pe Alexandru Vladu. Urmarea, conform planului ar fi ca după ce Nicolae Florian va ajunge primar să facă stânga împrejur să le dea cu tifla la PNL-ști și să se reîntoacă în PSD.

Cam acesta este în linii mari diabolicul plan pus la cale de Niculae Bădălău și prezentat de o publicație independentă. Nu-mi permit să comentez știrea prezentată, numai că voi veni în completarea ei cu ultimile noutăți primite  pe surse.

Se spune că Niculae Bădălău este foarte bun prieten cu pușcăriabilul, cum spune Ionel Dinu,  Dan Diaconescu fost și după cum spun unii, actual președinte al PPDD-ului, chiar și din pușcărie. Ambii, amândoi, împreună au conceput de fapt mega planul diabolic. Ce a prezentat colegul și prietenul meu este doar o mică parte a acelui plan. Panul macro vizând de fapt distrugerea PSD-ului.

Din informația pe surse primită lucrurile ar sta în felul următor:  

Primul pas atragerea membrilor PPDD către PSD. Pasul doi studiu de caz la Giurgiu. Pasul trei odată infiltrați  liderii PSD trebuiesc îndepărtați și înlocuiți cu cei din PPDD, fapt realizat conform planului Niculae Bădălău, Răzvan Cuc și Alexandru Vladu. Pasul patru extrapolarea la București, identic și la fel cu ce s-a întâmplat la Giurgiu. Pasul cinci debarcarea guvenului Ponta. Pasul șase  eliberarea din pușcărie a lui Dan Diaconescu. Pasul șapte și ultimul. Dan Diaconescu președintele României, Niculae Bădălău prim ministru și atenție Liviu Dragnea președintele marelui PPDD. Vom reveni cu amănunte mai târziu, dacă va mai cazul a spus radio erevan…

Noul chestor al parlamentului este domnul senator Nicolae Bădălău, ocazie cu care publicația noastră îi dorește mult succes în noua activitate.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *