Partaila, Grohaila si Nuti Frunza „saracii” … sunt bolnavi de catuseriadis-politicus-coruptus

Partaila, Grohaila si Nuti Frunza „saracii” … sunt bolnavi de catuseriadis-politicus-coruptus

În afara de boala secolului stresul, în rândul marii majorități a politicienilor a dat o molimă aproape incurabilă denumită de specialiști cătușeriadis politicus coruptus. Ori cum această molimă se poate transmite cu mare ușurință, purtătorii acestui virus extrem de periculos trebuie băgați de urgență la carantină și tratați cu electro-magneto-diaflux, dar pentru aceasta bolnavii obligatoriu trebuie să poarte niște brățări speciale din oțel OLC 35 care se dau jos o dată la cel puțin 10 ani pentru a fi curățate. Dacă brățările se dau jos mai devreme, tratamentul nu mai are efectul scontat, iar bolnavul poate recidiva.

Numai că bolnavii nu sunt conștienți că sunt purtători de virus, întrucât boala nu le creează dureri de nici un fel, ba dimpotrivă impotenții devin mai virili chiar și fără viagra, vilele la Monte Carlo  sau Miami li se par a fi un drept moștenit din parte bunicilor care erau cei mai renumiți ciurdari ai satului, sunt urâți ca dracu dar ei se văd în oglindă drept Adoniși, prostia lor este incomensurabilă, dar ei cred despre ei că sunt deținătorii adevărului absolut și toate acestea sunt efectele maladiei  cătușeriadis politicus coruptus.

Clinica unde se fac anlizele ce pot dura în unele cazuri și câțiva ani, care  stabilește cine sunt politicienii purtătorii ai acestui virus este Direcțiadis Naționalis Anticorupțius condusă de medicul CK.

Dar așa cum vă spuneam  „săracii”  bolnavi nu sunt … conștienți că virusul a pus stăpânire pe creierul lor bolnav. Considerându-se sănătoși  s-au constituit într-un grup din care fac parte Pârțâilă, Grohăilă și Nuți Frunză, au apelat la niște specialiști, somități recunoscute internațional cu doctorate neplagiate în dezinformare și împreună s-au gândit cum să o compromită pe medicul CK. Să spună că a luat mită de la pacienți nu ține. Să spună că a umblat pe aceleași cărări betonate cu Nuți Frunză nu merge. Singurul lucru care mai rămânea în picioare era plagiatul, subiectul cel mai la modă când vrei să compromiți pe cineva. Zis și făcut. Grohăilă a ieșit pe sticla personală și a început să arunce cu lăturile din care tocmai se înfruptase,  Pârțâilă a început și el să pârțâiască pe aceeași sticlă unde cu un an în urmă era declarat dușmanul numărul unu al oblioților, așa cum ne văd ei din cauza bolii, poporul lui Oblio.  Nuți Frunză a cărei gentuță costă cât un apartament groho-pârțâia și ea ceva, cum că analizele ei sunt contrafăcute, dar sărmana este sănătoasă măr cocean. Din această groho-pârțâială a celor trei bolnavi de cătușeriadis politicul coruptus în viitorul apropiat se pare că o pun de mămăligă, adică de o alianță parlamentară.

Săracii ce-și mai bate joc de ei boala asta!!! Mai bine acum până nu intră la carantină ar trebui să se ocupe ca să schimbe cumva condițiile inumane din carantină, de care se tot plângea Nuți Frunză, pentru că în mod cert nu au nici o șansă să scape de carantină atâta timp cât analizele de la Direcțiadis Naționalis Anticorupțius sunt făcute cu o tehnologie modernă de ultimă generație.

Prezentul material este un pamflet. Orice asemănare cu vreun personaj  politic este pur întâmplătoare.

I.C.MANDU

 

 

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *