Pana unde poate merge marsavia unei abjectitati politice

Pana unde poate merge marsavia unei abjectitati politice

Am urmărit oripilat, preț de 10 minute o știre ce se dorea de senzație, la un post de televiziune central, unde comanda politică, sau mai bine zis mizeria politică, este la ea acasă. O televiziune ai cărei moderatori  până de curând îl pupau undeva în doseni pe domnul ex președinte Traian Băsescu, fiind cântăreții de casă, care  îi dedicau ode până la ore târzii în noapte, iar acum aceiași pupindoseniști au schimbat cuvintele în propoziție și au devenit cei mai vehemenți lătrători la alt cașcaval, că de … doar maidanezii uneori se cred lupi și  urlă ca orice jigodie bolnavă de jigodism politic.

I-am auzit de nenumărate ori vorbind despre probitatea profesională, despre deontologia profesională, numai că pentru ei aceste cuvinte sunt doar niște stereotipuri învățate pe derost sau papagalicește, dar nu sunt capabili să cuprindă esența afirmațiilor făcute.

Un nemernic de politician giurgiuvean, un avorton politic, o abjectitate, o nonvolare, o scursură socială, datorită impotenței intelectuale, a recurs la acest mod mârșav de a demostra cu ultimile zârcoliri de mâncător de stârvuri,  să  transmită prin gura lui urât mirositoare asemănătoare cu mirosul unei canalizări înfundate, un mesaj din care să reiasă că încă e viu, cu toate că miroase a hoit politic.

Așa că, mai mult mort decât viu, personajul nostru face rost de contractele pe care le-a avut televiziunea Valahia în perioada 2008-2012 cu Consiliul Județean Giurgiu, le trimite la acea “minunată” televiziune cu mențiunea că televiziunea Valahia îi aparține lui Dumitru Beianu, care în perioada respectivă a fost președintele Consiliului Județean Giurgiu.

Măi animal cu chip de om, contractul a fost atribuit în urma unei licitații, iar majoritatea publicațiilor locale beneficiau de contracte cu Consiliul Județean și mai mult decât atât, tu ești redus mintal dacă nu ști că televiziunea  Valahia nu-i mai aparținea domnului Beianu. Dar la numărul de circumvoluțiuni pe care le are creierul tău aplatizat și mic cât o nucă ce se lovește în colțurile cutiei tale craniene  precum o bilă în colțurile mesei de biliard, nu ai cum să înțelegi că nu poți interzice legal ca o televiziune să aibă contracte cu CJ, doar pentru că președintele CJ a fost cândva  administratorul acelei televiziuni. Iar tu, dacă tot ai pile , fă rost de contractele pe care media giurgiuveană le are acum cu CJ precum și  cu celelalte instituții subordonate CJ și  dă-le televiziunii tale preferate.

Într-o ediție viitoare, vă vom dezvălui și numele acestui personaj lipsit de caracter și poate chiar câteva informații legate de acest om al grotelor politicii,informaţii cu aromă de DNA …

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *