Odata cu pierderea tuturor functiilor politice senatorul Niculae Badalau a devenit trezorier la PSD Giurgiu

Odata cu pierderea tuturor functiilor politice senatorul Niculae Badalau a devenit trezorier la PSD Giurgiu

În cotidianul online evz.ro a apărut o declaraţie de presă a senatorului Niculae Bădălău de-a dreptul halucinantă,  în care spune următoarele :

„Fiecare parlamentar (din județ, n.red.), lider de organizaţie, în mod transparent şi legal, a fost rugat să aloce o sumă pentru materiale promoţionale.

Noi toţi am acceptat, dar domnii Răzvan Cuc şi Alexandru Andrei au refuzat, nu au vrut să contribuie”, a povestit senatorul în presa locală. „Săracii, poate nu au avut!”, a adăugat el ironic.

Surprinzător este faptul că din informaţii pe surse demne de toată încrederea am aflat că cei doi parlamentari PSD despre care face vorbire Bădălău au contribuit cu sume  direcţionate către organizaţia municipală şi alte organizaţii teritoriale ale PSD-ului giurgiuvean.

Probabil cei doi parlamentari nu au fost informaţi că senatorul Bădălău a devenit peste noapte trezorierul partidului la Giurgiu.

În urmă cu circa 2 ani scriam despre Bădălău că este cel mai bun produs politic pe care l-a avut PSD-ul giurgiuvean după regretatul Marin Cristea. Sincer regret că am făcut la vremea respectivă o astfel de afirmaţie. Singura mea consolare este aceea că asemenea mie s-au înşelat şi alte câteva mii de giurgiuveni.

Dar, vorba cântecului … vine o zi. Vine o zi când toţi politicienii vor fi nevoiţi să-şi prezinte decontul în faţa electoratului. Să vedem ce le vor spune oamenilor ale căror case au fost luate de viituri, să vedem ce le vor spune oamenilor ale căror recolte au fost distruse, să vedem ce le vor spune oamenilor care datorită creşterii euro şi a roborului, coroborate cu creşterea galopantă a preţurilor nu mai au posibilitatea să-şi plătească ratele la casă!  Şi ei, politicienii, care ar trebui să se ocupe de mai binele celor care i-au cocoţat în funcţii şi demnităţi caută doar să-şi satisfacă orgoliile rănite că nu mai sunt ceea ce nemeritat au ajuns. Dar … vine o zi.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *