“Nu am nicio rezervă să vă dau în judecată pentru calomnie.” A spus Niculae Bădălău …

“Nu am nicio rezervă să vă dau în judecată pentru calomnie.” A spus Niculae Bădălău …

Niculae Bădălău, senator de Giurgiu s-a enervat rău de tot. Nu a fost atât de supărat nici măcar pe finicul său Caval, manelistul, care şi el la rândul lui era supărat pe oamenii care muncesc în afara graniţelor ţării, cei cărora li se spune generic diaspora, care au avut curajul şi nesimţirea să deranjeze PSD-ul la mitingul din 10 august şi care la o petrecere i-a cerut voie naşului să-i dedice o manea care nu era porno, era cam aşa: “ Să vină diaspora ca să ne p…m pe ea”. Nu finul şi nici maneaua nu l-au enervat atât de tare  pe Niculae Bădălău cât a reuşit să-l enerveze Rareş Bogdan care a îndrăznit să-i atace familia prin nişte minciuni sfruntate. Iată ce spune Bădălău   într-o postare pe facebook:

“Înțeleg că în starleta liberalilor, cel mai dandy erou al micului ecran care s-a apucat recent de politică, speranța PNL de Premier, Președinte, Rege, Împărat, conducător planetar, dar nici măcar președinte de organizație la București, s-a umflat tărâța și a decis să mă atace. Pentru că este un bărbat adevărat cu gleznele la vedere, nu m-a atacat direct, ci mi-a atacat familia cu minciuni. Vorbind despre Tarom, “Asortatului” i s-a spus pata pe fiica mea și pe soțul ei.

Îi aduc la cunoștința lui Dandy (cu “n”, de la PNL), că nici fata mea, nici ginerele meu nu sunt membri în CA al Tarom, ceea ce se poate verifica simplu de pe Iphone-ul său tunat la această adresă de internet: https://www.tarom.ro/despre…/compania-tarom/conducerea-tarom. Deschideți link-ul și vedeți că nu apare niciun Bădălău aici. Nu cred că “Soarele PNL” nu face diferența între Tarom și Compania de Aeroporturi București, dar oricum îi spun că fata mea lucrează la Aeroport cam de când a descins și el la București să se facă mare vedetă TV.

Altfel, un mesaj pentru Ferchezuit și pentru toți cei care au „curajul” să mă atace pe mine prin copii: Nu am nicio rezervă să vă dau în judecată pentru calomnie.”

Acum nu ştiu la ce fel de tărâţă se referă domnul Bădălău. Sper că nu s-a referit la tărâţa rezultată din povestea celor câtorva saci de grâu, dar din postarea dumnealui rezultă clar că s-a umflat tărâţa în Rareş Bogdan. Doar  că nu numai în Rareş s-a umflat tărâţă, ci şi în alţi jurnalişti.  Iată ce se mai scrie despre acelaşi subiect în publicaţia impact.ro:

Ce lucrează Sabina Ioana Bădălău, fata controversatului baron PSD Niculae Bădălău

Autor: Daniel Ștefan – 12.06.2019, 18:34

Sabina Ioana Bădălău, fiica unuia dintre cei mai importanți oameni din PSD, Niculae Bădălău, a fost transformată, peste noapte, într-o adevărată femeie de afaceri datorită „imperiului” pe care-l deține tatăl său în Giurgiu.

Ce lucrează Sabina Ioana Bădălău, fiica unuia dintre cei mai influenți oameni din PSD

Sabina, fiica lui Niculae Bădălău, actual ministru al Economiei și, cândva, numărul doi în PSD (dar, în continuare membru influent) deține, din cât se știe oficial, firma SABIX SRL (un nume deloc evident…). Această firmă a obținut un contract cu finanțare externă în valoare de 2,9 milioane de lei. În 2010, a semnat un contract cu Agenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit, pe o durată de 36 de luni. Asta se ntâmpla pe când avea doar 19 ani și, cumva, numele ei apare ca fondatoare a unei firme foarte prospere în fieful clanului Bădălău.

Tot ce a obținut a fost datorită meritelor și talentelor personale, evident, așa cum au mai toate fiicele de politicieni.

Sabina Ioana Bădălău s-a dovedit cu adevărat demnă de numele pe care-l purta (s-a căsătorit) pentru că și-a câștigat rapid o reputație proastă în domeniul afacerilor suspecte. A avut „profesor” bun.

Așa tată, așa fiică…și ginere, evident

Odraslele lui Bădălău

La un moment dat, ea a fost angajată la CNADNR, pe un post pompos și foarte bănos de assistant manager. Se pare că ea a beneficiat în mod ilegal de niște majorări salariale la această instituție și a ajuns, alături de alți 68 de angajați, în atenția Curții de Conturi a României.

Prejudiciul care a fost adus instituției de acești angajați, din care a făcut parte și fata baronului PSD, depășea 700.000 de lei/

Se pare că Sabina nu prea dădea pe la serviciu (unii oameni rămân pentru tot restul vieții niște simpli chiulangii, așa cum făceau prin școală). Atunci când își aducea aminte că e angajată la CNANDR și se prezenta la serviciu, semna prezența retroactiv. Evident, acest lucru a stârnit revolta în cadrul instituției  și a fost nevoită să-și dea demisia. N-a fost o problemă pentru fata lui Bădălău. Tăticul avea pregătit pentru ea un adevărat imperiu de afaceri mai mult sau mai puțin ilegale…mai mult ilegale.

Crezi că statutul social financiar al Sabinei a scăzut brusc? Nici pomeneală. În 2017 a fost nominalizată pentru funcția de director la departamentul de Conformare, Calitate, Siguranță și Mediu la Aeroportul Henri Coandă, adică se ocupa de siguranța zborurilor.

Mai exact, e acea funcție în care, printre altele, trebuie să te asiguri că nu intră păsările în motoarele avioanelor, verifici calitatea și lungimea pistelor de aterizare/decolare etc.

Sursa: Impact.ro

Păi dacă tot vă apucaţi de treabă daţi-i în judecată pe toţi cei care vă lezează demnitatea de om cinstit, integru, care prin strădania dumneavoastră şi munca neobosită depusă în slujba cetăţeanului aţi scos Giurgiu din mizerie. Aţi eradicat sărăcia, aţi creat nenumărate locuri de muncă. Vă mulţumim că v-aţi născut mult stimate şi iubite domnule Niculae Bădălău. La puşcărie cu cei care au nesimţirea să vă denigreze tocmai pe dumneavoastră, cel mai iubit dintre pământeni. Ruşine Rareş Bogdan! Ruşine vouă celor care ar trebui să-i dedicaţi ode unei asemenea personalităţi marcante a vieţii  noastre politice, care prin strădaniile sale neprecupeţite îndreaptă România spre un trai luminos.

La mulţi ani să ne trăiţi stimate! Na că era să scriu un cuvânt interzis acum de când ne prefacem că trăim în democraţie, domnule Niculae Bădălău.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *