MINOR DISPĂRUT

MINOR DISPĂRUT

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu desfăşoară activităţi specifice de căutare şi investigare în vederea depistării unui minor de paisprezece ani, care în ziua de 2 septembrie a.c., a plecat de la domiciliul tatălui său din comuna Vânătorii Mici, sat Zădăriciu, judeţul Giurgiu.

La data de 04.09.2015, poliţiştii de la Postul de Poliţie Comunal Vânătorii Mici au fost sesizaţi de un bărbat din localitate cu privire la faptul că, fiul său NICOLA VALENTIN MARIAN, născut la data de 16.02.2001 în municipiul Bucureşti, a plecat voluntar de acasă în seara zilei de 02.09.2015, ora 19.00 şi nu a mai revenit la domiciliul său din comuna Vânătorii Mici, sat Zădăriciu, judeţul Giurgiu.

Minorul a mai părăsit voluntar domiciliul, de mai multe ori şi s-a deplasat pe raza localităţilor învecinate sau în municipiului Bucureşti.

          SEMNALMENTE:

          Înălţime de aproximativ 1.50 metri, greutate de circa 50 kilograme, păr şaten, ten alb, ochii căprui, faţă ovală, constituţie astenică/slabă.

Nu are tatuaje sau alte semne distinctive, însă pe frunte prezintă o cicatrice verticală de circa 1 cm.

          VESTIMENTAŢIE/ÎNCĂLŢĂMINTE/ACCESORII:

         La momentul plecării era îmbrăcat cu un tricou roşu, pantalon ¾ alb şi era încălţat cu pantofi sport (tip ADIDAS) bleumarin, din material textil.

În caz de depistare se va contacta Biroul Urmăriri din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu, la numerele de telefon 0246 207164 sau 0246 207161 sau Serviciul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă la numărul 112.

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *