Președintele PNL Giurgiu, Marin Anton,  în debutul conferinței de presă de săptămâna trecută a spus că în comuna Daia, județul Giurgiu alegerile ar trebui urgent refăcute. Motivând afirmația făcută prin faptul  că locuitorii comunei sunt lipsiți, din cauza consiliului local, de privilegiile de care beneficiază celelalte comune ale județului în ceea ce privește investițiile în modernizarea școlilor, în realizarea aducțiunii de apă potabilă și canalizare, reabilitarea străzilor și tot ce ține de dezvoltarea comunei. Principala cauză care determină acestă stare de fapt este, spune liderul PNL, susținută de consilierii locali ai PSD care se opun aprobării proiectelor de hotărâri ce vizează dezvoltarea localității Daia.  

Tot cu această ocazie Marin Anton salută revenirea pe prima scenă a politicii  românești a lui Crin Antonescu, lider PNL de necontestat, care mai mult ca sigur va aduce plus valoare partidului, aceasta concretizându-se în procente aduse în plus la viitoarele alegeri.

Cum era de așteptat Marin Anton nu a ratat ocazia să-l mai „laude” puțin pe Bădălău despre a cărui ascensiune politică a spus că a fost posibilă doar urmare a călcării de către acesta pe cadavrele partenerilor politici. Concluzia finală legată de acest subiect a fost că lupul își schimbă părul, dar năravul ba.

I.C.MANDU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *