Marian Mina doreste cumva destabilizarea PSD-ului ?

Marian Mina doreste cumva destabilizarea PSD-ului ?

În câteva publicaţii de presă locală am citit declaraţia  dată de preşedintele interimar al organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu Marian Mina în care spune că nu ştie dacă parlamentarii Alexandru Andrei şi Răzvan Cuc mai sunt sau nu membri PSD.

Dacă spune adevărul că nu mai ştie dacă cei doi parlamentari mai sunt membri PSD este un lucru extrem de grav şi cu toată compasiunea îi recomand să consulte un medic, alzheimer este o boală extrem de gravă. Dar dacă este tratată la timp şi cum domnia sa este un om tânăr îşi poate reveni.

Dar dacă a spus acest lucru conştient doar ca să-i discrediteze pe cei doi parlamentari, sincer cred că dă dovadă de infantilism politic şi funcţia pe care o ocupă este nemeritată. Singurul său merit fiind acela că este finul naşului Bădălău.

Este inadmisibil să te joci cu astfel de declaraţii când însuşi Marius Pieleanu, politologul de casă al PSD, spune că PSD-ul a început să scadă în sondaje. Să faci astfel de declaraţii belicoase când PNL-iştii pregătesc o moţiune de cenzură şi PSD-ul are nevoie de susţinerea tuturor parlamentarilor. Sau poate este o viclenie a lui Marian Mina încercând în felul acesta să-i manipuleze pe Răzvan Cuc şi Alexandru Andrei şi astfel să-i determine să treacă în tabăra lui Victor Ponta care i-ar primi cu braţele deschise şi în acest fel prin plecarea celor doi Marian Mina să reuşească să-i slăbească  poziţia de lider al PSD lui Liviu Dragnea.

Oricare ar fi considerentele din care a făcut această declaraţie de presă neavenită, din punctul meu de vedere lucrurile sunt clare. Marian Mina doreşte să destabilizeze PSD-ul.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *