Luna Neagra are loc pe 30 septembrie. Fenomenul este asociat cu venirea Apocalipsei

Luna Neagra are loc pe 30 septembrie. Fenomenul este asociat cu venirea Apocalipsei

Luna Neagră are loc pe 30 septembrie (n.r. vineri) și este un fenomen asociat de mulți cu apropierea Apocalipsei, deși astrologii spun doar că este vorba despre un fenomen normal de lună nouă. Adepţii teoriei conspiraţiei susţin că vineri va fi a doua venire a lui Iisus Hristos pe Pământ, aducând drept dovezi versete din Evangheliile după Apostolii Luca şi Matei.

Spectaculosul fenomen se produce atunci când partea iluminată a Lunii este prinsă în umbra Pământului, ceea ce o face imposibil de văzut. Fenomenul se întâmplă aproximativ la fiecare 32 de luni, dar de data aceasta are o semnificaţie deosebită datorită altor activităţi din univers, ce vor avea loc în această lună. Prima zi a lunii septembrie a adus cu ea un „inel de foc“, o eclipsă de soare, Luna aliniindu-se cu Pământul şi Soarele deasupra Africii, strălucitorul astru fiind făcut să pară întunecat. Acest lucru, adăugat fenomenului „Luna Neagră“, îi face pe mulţi să se teamă de ce este mai rău, scrie express.co.uk.

„Aceste semne ne transmit că Iisus vine curând. Ne apropiem de sfârşitul lumii şi sfârşitul vieţii pe Pământ, pentru toate fiinţele umane. În fiecare zi, trebuie să ne apropiem de salvatorul nostru Iisus Hristos. Căci nimeni nu poate scăpa de ceea ce urmează să se întâmple pe Pământ“, a scris pe Facebook un adept al teoriei conspiraţiei. ”Domnul va face Luna roşie ca sângele, iar apoi neagră. Vă sună cunoscut?“, a scris un altul. Asocierea cu versete din Biblie Atunci când fenomenul dublu face trimitere la citatul din Biblie, lectura poate deveni terifiantă pentru cei care cred în teoria conspiraţiei.

Evanghelia după Matei, capitolul 24:29, spune: „Iar îndată după strâmtorarea acelor zile, Soarele se va întuneca şi Luna nu va mai da lumina ei, iar stelele vor cădea din cer şi puterile cerurilor se vor zgudui“. În Evanghelia după Luca, 21:25-26, stă scris: „Şi vor fi semne în Soare, în Lună şi în stele, iar pe Pământ spaimă întru neamuri şi nedumerire din pricina vuietului mării şi al valurilor. Iar oamenii vor muri de frică şi de aşteptarea celor ce au să vină peste lume, căci puterile cerurilor se vor clătina“, scrie adevarul.ro.

sursa libertatea.ro

 

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *