Libertate prin moarte !!! Aceasta pare să fie deviza unor politicieni nemernici …

Libertate prin moarte !!! Aceasta pare să fie deviza unor politicieni nemernici …

Ieri seară, la ora 19:30 pe reţelele de socializare a fost mediatizat un îndem prin care giurgiuvenii erau chemaţi să participe la un protest anti mască. Protest anti mască în timp ce oamenii mor din cauza acestei molime nenorocite ? Protest anti mască în timp ce medicii din toată lumea au tras un puternic semnal de alarmă prin care le explică oamenilor că viaţa noastră atârnă de un fir de aţă ? Oare astfel de acţiuni iresponsabile nu pot fi încadrate ca atentat la siguranţa statului ?

M-am uitat foarte atent la cine au fost cei care au participat la această acţiune de “protest”, care în mod nejustificat îi este atribuită formaţiunii politice AUR.  Am văzut doar câţiva politicieni PSD, peste 70% dintre participanţi erau  minori, obişnuita masă de manevră a politicienilor, minori care locuiesc în zona cartierului Smârda.  Liderul copiilor,  sau cel puţin aşa pare din înregistrările video,  este cunoscutul Modoran prezent pe la mai toate partidele în timpul alegerilor.

În grupul de copii erau şi nelipsiţii agitatori care ţipau cât îi ţineau bojogii jos masca.  Aproape instantaneu avea loc efectul de turmă şi copiii cu vocile lor subţiri şi nevinovate ţipau şi ei jos masca. După ceea ce părea un moment de acalmie, dintr-o altă zonă un tip în trening cu ceafă goasă, genul clasic de bombardier ţipa cât îl ţineau rărunchii li-ber-ta-te, copiii ţipau şi ei li-ber-ta-te, li-ber-ta-te …

Libertate spre ce ? Libertate spre moarte ? Oare asta este libertatea pe care ne-o dorim ? Nu vreau să fiu înţeles greşit, cei care au participat la acest simulacru de “protest” nu reprezintă nici cel puţin 1% din voinţa majorităţii giurgiuvenilor. Neluând în calcul teribilismul copiilor care au participat, adevăraţii oameni care au stat în spatele acestui atentat la viaţă au fost doar câteva persoane ce pot fi numărate pe degetele mâinilor unui singur om.

Dacă numărul morţilor va creşte în urma unor astfel de acţiuni iresponsabile orchestrate de anumiţi politicieni,  pentru că ei sunt principalii vinovaţi  care au contribuit la răspândirea molimei prin organizarea unor astfel de aşa zise proteste, cu siguranţă  vor răspunde  în faţa familiilor îndurerate şi nici chiar în gaură de şarpe nu se vor putea ascunde de mânia giurgiuvenilor.   

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *