Dintr-o înregistrare video se pare că “protestele anti-mască” din Giurgiu s-au desfăşurat sub egida PSD-ului local

Dintr-o înregistrare video se pare că “protestele anti-mască” din Giurgiu s-au desfăşurat sub egida PSD-ului local

În publicaţia G4Media.ro a apărut un articol din care reieşea că inţiatorii de drept şi de fapt care au stat în spatele organizării acestui aşa zis “protest spontan anti-mască”  ce a avut loc ieri seară în oraşul Giurgiu se află membri PSD-ului local.

Sincer am văzut ieri seară câţiva PSD-işti, ştiţi bancul cu membri de partid tot un fel de  .… calului. Mai răsăriţi niţel erau: un consilier judeţean şi un membru venit mai  nou în PSD, dar nici aceştia  nu fac parte din structurile organizatorice la vârful partidului.

Cu toate acestea nu credeam că Marian Mina,un deputat, preşedinte de partid care dacă nu are obligaţia legală, dar cel puţin ar trebui să aibă obligaţia morală în ceea ce priveşte respectul faţă de viaţa oamenilor care l-au girat cu votul lor să le apere interesele în Parlamentul României să subscrie la un protest împotriva sănătăţii giurgiuvenilor.

Ceea ce m-a făcut să cred că Marian Mina  nu este străin de genul acesta de manifestări care pot pune în pericol sănătatea oamenilor şi care în situaţii mai grave poate duce chiar până la decesul acestora are ca bază o scurtă înregistrare video din care se aude pe fundal  vocea inconfundabilă a lui Mihăiţă Grigore consilier judeţean PSD care îi cere în mod imperativ unei persoane să-i trimită urgent înregistrarea video lui Marian Mina.  

 

Fără alte comentarii.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *